Kokos-sulfaat

Sodium Coco-Sulfate

Afgeleid van de voedende vetzuren van kokosolie, biedt dit ingrediënt een luxueuze, romige schuimervaring zonder je huid uit te drogen. Perfect voor shampoos, gezichtsreinigers en douchegels, kokos-sulfaat zorgt voor een mild maar grondig schoon gevoel. Kies voor een stralende, gezonde huid met de kracht van kokos. Voeg kokos-sulfaat toe aan je dagelijkse routine en geniet van de voordelen van een zachte, natuurlijke reiniging. Stralend schoon met de puurheid van kokos!

Benefits

 1. Milieuvriendelijk en Duurzaam:
  Sodium coco-sulfate is afgeleid van kokosolie, een hernieuwbare bron, wat het een duurzame keuze maakt voor milieubewuste consumenten. Het is biologisch afbreekbaar en heeft een lagere ecologische impact vergeleken met synthetische sulfaten.
 2. Milde Reiniging:
  Ondanks zijn effectieve reinigende eigenschappen, is sodium coco-sulfate milder voor de huid dan andere sulfaten zoals SLS. Het verwijdert vuil en overtollige olie zonder de huid uit te drogen of te irriteren, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en voor mensen met een gevoelige huid.
 3. Rijke en Romige Schuimvorming:
  Sodium coco-sulfate produceert een rijk en romig schuim, wat de gebruikerservaring van shampoos, douchegels, en gezichtsreinigers verbetert. Dit maakt het aanbrengen en uitspoelen van producten een aangename ervaring.

Properties

 1. Kokosolie Afgeleid:
  Gemaakt van de vetzuren van kokosolie, is sodium coco-sulfate een natuurlijker alternatief voor synthetische sulfaten. Het combineert de voordelen van kokosolie met krachtige reinigende eigenschappen.
 2. Goede Schuimkracht:
  Sodium coco-sulfate staat bekend om zijn uitstekende schuimkracht, wat het een populaire keuze maakt in producten zoals shampoos en badschuim. Het zorgt voor een luxueuze schuimervaring zonder agressieve chemicaliën.
 3. pH-Balans:
  Het helpt bij het handhaven van de pH-balans van de huid, wat belangrijk is voor het behoud van een gezonde huidbarrière. Dit maakt het ideaal voor gebruik in producten die bedoeld zijn om de huid zacht en gehydrateerd te houden.