Kokosolie-ester

Coco-Caprylate/ Caprate

Coco-Caprylate/Caprate, dé sleutel tot lichte hydratatie in jouw natuurlijke huidverzorgingsroutine! Afkomstig van kokosolie, glijdt deze zijdezachte emollient moeiteloos op je huid, en biedt hydratatie zonder een vettig gevoel achter te laten. Bereid je voor op een verwenmoment voor je huid dat je fris, gehydrateerd en natuurlijk stralend laat voelen!

Benefits

  1. Lichtgewicht hydratatie: Coco-Caprylate/Caprate biedt effectieve hydratatie zonder een zwaar of vettig gevoel achter te laten op de huid.
  2. Zachte textuur: Het heeft een zijdezachte textuur die gemakkelijk op de huid glijdt en helpt bij het verspreiden van andere ingrediënten.
  3. Natuurlijke oorsprong: Afgeleid van kokosolie, past Coco-Caprylate/Caprate perfect in natuurlijke skincare-routines en biedt een natuurlijke bron van hydratatie.

Properties

  1. Emollient: Coco-Caprylate/Caprate fungeert als een effectieve emollient, die de huid verzacht en helpt om vocht vast te houden.
  2. Oplosmiddel: Het fungeert als een oplosmiddel dat helpt bij het oplossen en verspreiden van andere ingrediënten in skincare-producten.
  3. Niet-comedogeen: Het verstopt de poriën niet en is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige en acne-gevoelige huid.