Komkommerextract

Cucumber Fruit Extract

Komkommerextract, de verfrissende dorstlesser voor je huid! Dit extract, rechtstreeks afkomstig van de komkommer, zit boordevol voedingsstoffen en hydratatie. Zeg maar dag tegen een vermoeide teint en hallo tegen een verkwikte, stralende huid, gehuld in de verfrissende kracht van de natuur!

Benefits

  1. Verfrissing: Komkommerextract heeft een verkoelend effect op de huid, waardoor het vermoeidheid tegengaat en de huid verfrist en verkwikt.
  2. Hydratatie: Het extract is rijk aan water en helpt de huid diep te hydrateren, waardoor droogheid en schilfering worden verminderd.
  3. Kalmerend: Komkommerextract heeft kalmerende eigenschappen die helpen bij het verminderen van roodheid, irritatie en ontstekingen, waardoor het geschikt is voor de gevoelige huid.

Properties

  1. Antioxidant: Het extract bevat antioxidanten die de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen en vroegtijdige veroudering helpen voorkomen.
  2. Ontstekingsremmend: Komkommerextract heeft ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het kalmeren van ontstekingen en roodheid op de huid.
  3. Verhelderend: Het extract kan helpen bij het verminderen van donkere vlekken en het bevorderen van een gelijkmatige teint, waardoor de huid er helderder en stralender uitziet.