Koolzaadolie

Brassica Alcohol

Brassica Alcohol, afgeleid van koolzaadolie, is een geliefd ingrediënt in natuurlijke skincare vanwege zijn vochtinbrengende eigenschappen en zachte textuur. Deze plantaardige alcohol wordt gebruikt om de huid te hydrateren en te verzachten, en gewaardeerd om zijn natuurlijke oorsprong en milde karakter in natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Benefits

  1. Hydratatie: Brassica Alcohol werkt als een effectieve bevochtiger, waardoor het vocht in de huid wordt vastgehouden en de hydratatie wordt verbeterd, waardoor de huid zacht en soepel blijft.
  2. Zachtheid: Het heeft een zijdezachte textuur en voelt licht en comfortabel aan op de huid, waardoor het een aangename ervaring is om te gebruiken in huidverzorgingsproducten.
  3. Natuurlijke Oorsprong: Brassica Alcohol wordt gewonnen uit natuurlijke bronnen, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke en duurzame huidverzorgingsproducten.

Properties

  1. Hydraterend: Het heeft vochtinbrengende eigenschappen die helpen bij het verbeteren van de hydratatie van de huid, waardoor het een waardevol ingrediënt is voor het behouden van een gezonde huidbarrière.
  2. Niet-irriterend: Brassica Alcohol is over het algemeen mild en niet-irriterend, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige en droge huid.
  3. Emollient: Het heeft een verzachtend effect op de huid, waardoor het de huid glad maakt en het helpt bij het verminderen van droogheid en ruwheid, waardoor de huid er gezonder en stralender uitziet.