Lauryl Glucoside

Lauryl Glucoside, de zachte en effectieve reiniger afgeleid van natuurlijke suikers en kokosolie. Deze milieuvriendelijke surfactant is perfect voor het zacht en grondig reinigen van je huid zonder haar natuurlijke balans te verstoren. Voeg een vleugje zachtheid toe aan je dagelijkse verzorging met Lauryl Glucoside en geniet van een stralende, gezonde huid! 🌸💧

Benefits

  1. Zachte Reiniger: Lauryl Glucoside is een zeer milde reiniger die effectief vuil en onzuiverheden verwijdert zonder de huid te irriteren of uit te drogen. Het is ideaal voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.
  2. Milieuvriendelijk: Het is een biologisch afbreekbare surfactant, wat betekent dat het geen schadelijke residuen achterlaat in het milieu. Dit maakt het een uitstekende keuze voor eco-bewuste consumenten die op zoek zijn naar duurzame huidverzorgingsproducten.
  3. Veilig voor Dagelijks Gebruik: Door zijn milde aard is Lauryl Glucoside veilig voor dagelijks gebruik. Het veroorzaakt zelden irritatie en helpt de huid gezond en gehydrateerd te houden, zelfs bij frequent gebruik.

Properties

  1. Niet-Ionische Surfactant: Lauryl Glucoside is een niet-ionische surfactant, wat betekent dat het een zeer milde reinigende werking heeft en goed werkt in combinatie met andere reinigers en actieve ingrediënten in huid- en haarverzorgingsproducten.
  2. Compatibel met Alle Huidtypen: Door zijn zachte en niet-irriterende eigenschappen is Lauryl Glucoside geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid en de huid van baby's. Het veroorzaakt geen allergische reacties of huidirritaties.
  3. Goed Schuimend Vermogen: Ondanks zijn mildheid heeft Lauryl Glucoside een goed schuimend vermogen, wat bijdraagt aan een aangename reinigingservaring. Het creëert een rijk en romig schuim dat helpt om vuil en olie effectief te verwijderen.