Glyceryl Linoleate

Glyceryl Linoleate, een krachtig ingrediënt uit zonnebloem- en saffloerolie. Perfect voor jouw vegan skincare, zorgt het voor ultieme hydratatie en natuurlijke glans. Stap over op de puurheid van de natuur en laat je huid stralen als nooit tevoren! 🌼✨

Benefits

  1. Intensieve Hydratatie: Glyceryl linoleaat helpt de huid diep te hydrateren door het versterken van de huidbarrière en het vasthouden van vocht. Dit resulteert in een zachte, soepele en gehydrateerde huid.
  2. Voedende en Verzachtende Eigenschappen: Rijk aan essentiële vetzuren, voedt en verzacht glyceryl linoleaat de huid, waardoor het bijzonder gunstig is voor droge en gevoelige huidtypen. Het helpt ook om de huid te kalmeren en irritaties te verminderen.
  3. Verbeterde Huidelasticiteit: Door de huid te voorzien van linolzuur, ondersteunt glyceryl linoleaat de natuurlijke elasticiteit en stevigheid van de huid. Dit helpt bij het behoud van een jeugdige uitstraling en vermindert het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels.

Properties

  1. Natuurlijk Afgeleid: Glyceryl linoleaat is afkomstig van plantaardige oliën zoals zonnebloem- en saffloerolie, wat het een duurzaam en milieuvriendelijk ingrediënt maakt. Dit past perfect binnen natuurlijke en vegan skincare routines.
  2. Emulgerende Kracht: Het fungeert als een effectieve emulgator, waardoor het helpt bij het mengen van olie- en watergebaseerde ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Dit zorgt voor een consistente en aangename textuur in crèmes, lotions en serums.
  3. Huidherstellend: Dankzij de aanwezigheid van linolzuur, een essentieel vetzuur, draagt glyceryl linoleaat bij aan het herstel en de versterking van de huidbarrière. Dit helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ondersteunt het natuurlijke regeneratieproces.