Mandarijnolie

Citrus Nobilis Peel Oil

Heeft verzachtende en hydraterende eigenschappen en werkt regenererend tegen cellulites, littekens en striemen. De olie is niet irriterend en wordt verdragen voor de meest gevoelige huidtypes.

Benefits

  1. Verheldert de huid: Mandarijnolie staat bekend om zijn verhelderende eigenschappen, die helpen bij het verminderen van donkere vlekken en het bevorderen van een gelijkmatige teint.
  2. Verfrist en verjongt: De verkwikkende geur van mandarijnolie heeft een opwekkend effect en kan vermoeidheid tegengaan, waardoor het ideaal is voor een verfrissende boost in je skincare-routine.
  3. Verzacht en hydrateert: Mandarijnolie heeft verzachtende en hydraterende eigenschappen, die de huid kalmeren en helpen bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans.

Properties

  1. Antioxidant: Mandarijnolie biedt antioxidantbescherming tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen, waardoor het helpt bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid.
  2. Ontstekingsremmend: Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het kalmeren van ontstekingen en roodheid, waardoor het geschikt is voor de gevoelige of geïrriteerde huid.
  3. Verfrissend en opwekkend: Mandarijnolie heeft een verfrissend en opwekkend effect op de huid en de zintuigen, waardoor het een verkwikkende ervaring biedt tijdens je skincare-routine.