Mangosteen

Garcinia Mangostana Peel Extract

Mangosteen extract, de exotische toverdrank voor een stralende huid! Afkomstig van de tropische mangosteen, zit dit extract boordevol antioxidanten en vitamines die de huid voeden en beschermen. Zeg maar dag tegen dofheid en hallo tegen een jeugdige, gezonde teint, omhuld in de weelde van de natuur!

Benefits

  1. Antioxidante werking: Mangosteen extract bevat krachtige antioxidanten die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en het voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid.
  2. Huidverjonging: Het extract kan helpen bij het verbeteren van de elasticiteit van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er jeugdiger en vitaler uitziet.
  3. Kalmerend: Mangosteen extract heeft kalmerende eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van roodheid en irritaties op de huid, waardoor het geschikt is voor de gevoelige huid.

Properties

  1. Voedend: Mangosteen extract is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen die de huid voeden en hydrateren, waardoor het een waardevol ingrediënt is in natuurlijke skincare-routines.
  2. Verhelderend: Het extract kan helpen bij het verminderen van donkere vlekken en het bevorderen van een gelijkmatige teint, waardoor de huid er stralender en gezonder uitziet.
  3. Beschermend: Mangosteen extract helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en vervuiling, waardoor het een essentieel ingrediënt is in de strijd tegen vroegtijdige veroudering.