Mimosa-bloemwas

Acacia Decurrens Flower Cera

Mimosa-was is een vegan alternatief voor bijenwas. Deze was heeft hydraterende en beschermende eigenschappen, versterkt de huidbarrière en helpt vocht vast te houden. Het zorgt ervoor dat je lippen soepel en gehydrateerd blijven.

Benefits

 1. Hydratatie en Vochtbehoud:
  Acacia Decurrens Flower Cera helpt de huid gehydrateerd te houden door een beschermende laag te vormen die vocht vasthoudt. Dit voorkomt uitdroging en zorgt voor een soepele, zachte huid.
 2. Beschermende Eigenschappen:
  De was biedt een beschermende barrière tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals vervuiling en weersinvloeden. Dit helpt de huid te beschermen tegen schade en irritatie.
 3. Kalmerend en Verzachtend:
  Dankzij de natuurlijke oorsprong heeft deze bloemwas kalmerende en verzachtende eigenschappen, wat vooral gunstig is voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Het helpt roodheid en ontstekingen te verminderen, waardoor de huid rustiger en comfortabeler aanvoelt.

Properties

 1. Huidbeschermend: Het vormt een beschermende barrière op de huid tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals vervuiling en weersinvloeden.
 2. Filmvormend: Deze was creëert een dunne film op de huid, die helpt om vocht vast te houden en uitdroging te voorkomen.
 3. Kalmerend en Verzachtend: Het heeft natuurlijke kalmerende en verzachtende eigenschappen, wat vooral gunstig is voor gevoelige of geïrriteerde huid.