Palmolie-extract

Hydrogenated Palm Glycerides Citrate

Hydrogenated Palm Glycerides Citrate - de natuurlijke bondgenoot voor een stralende huid! Afgeleid van duurzame palmolie, biedt deze krachtige formule diepe hydratatie en bescherming voor je huid. Laat je huid genieten van de natuurlijke voeding en zorg van Hydrogenated Palm Glycerides Citrate en straal van gezondheid! 🌴✨

Benefits

  1. Diepe Hydratatie: Deze verbinding biedt intense hydratatie voor de huid, waardoor droogheid wordt verminderd en de huid soepel en gehydrateerd blijft. Het helpt om de vochtbalans van de huid te herstellen en te behouden.
  2. Beschermende Barrière: Hydrogenated Palm Glycerides Citrate vormt een beschermende barrière op de huid die helpt bij het vasthouden van vocht en het beschermen van de huid tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals vervuiling en weersinvloeden.
  3. Verzachtende Eigenschappen: Het heeft natuurlijke verzachtende eigenschappen die helpen bij het kalmeren van de huid en het verminderen van irritaties. Dit maakt het ideaal voor mensen met een gevoelige of geïrriteerde huid.

Properties

  1. Emulgerende Kracht: Het werkt uitstekend als een emulgator, wat betekent dat het helpt bij het mengen van olie- en watergebaseerde ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Dit zorgt voor een gelijkmatige textuur en een stabiel product.
  2. Rijk aan Vetzuren: Hydrogenated Palm Glycerides Citrate is rijk aan essentiële vetzuren die de huid voeden en hydrateren. Deze vetzuren helpen bij het herstellen en versterken van de natuurlijke huidbarrière.
  3. Niet-Comedogeen: Het heeft een lichte en niet-vette textuur, wat betekent dat het de poriën niet verstopt en geschikt is voor alle huidtypen, inclusief de vette en acne-gevoelige huid.