Plantaardige emulgator

Glyceryl Caprylate

Dit natuurlijke wonder, afgeleid van plantaardige oliën uit de kokosnoot, combineert moeiteloos de kracht van de natuur met innovatieve wetenschap. Of je nu streeft naar een stralende huid of een bewuste levensstijl, glyceryl caprylaat is jouw sleutel tot een gezonde, gehydrateerde en gelukkige huid.

Benefits

  1. Hydratatie: Glyceryl caprylaat is een uitstekende vochtinbrenger die helpt de huid gehydrateerd en zacht te houden. Het trekt water aan en houdt het vast, waardoor de huid soepel blijft.
  2. Antimicrobiële Eigenschappen: Dit ingrediënt biedt natuurlijke antimicrobiële voordelen, wat helpt bij het bestrijden van bacteriën en schimmels op de huid. Dit is bijzonder nuttig voor het verminderen van huidirritaties en ontstekingen.
  3. Verbeterde Huidtextuur: Glyceryl caprylaat helpt de textuur van de huid te verbeteren door een gladmakend effect te bieden. Dit zorgt voor een zachtere en egalere huid, ideaal voor een gezonde uitstraling.

Properties

  1. Natuurlijk Afgeleid: Glyceryl caprylaat wordt gewonnen uit plantaardige bronnen zoals kokosolie en glycerine, waardoor het een natuurlijk en milieuvriendelijk ingrediënt is.
  2. Vegan en Dierproefvrij: Dit ingrediënt is volledig veganistisch en wordt niet getest op dieren, waardoor het perfect past in een ethisch en duurzaam skincare-regime.
  3. Emulgerende Kracht: Het werkt als een effectieve emulgator, die helpt om olie en water in skincareproducten te mengen, waardoor producten zoals crèmes en lotions een consistente en aangename textuur krijgen.