Plantaardige Ester

Brassicyl Valinate Esylate

Brassicyl Valinate Esylate is een ingrediënt dat afgeleid is van koolzaadolie en wordt veel gebruikt in natuurlijke haarverzorging vanwege zijn vochtinbrengende en verzorgende eigenschappen. Een stof in dit ingrediënt, Amino Sensyl, zorgt voor veerkrachtige, glanzende lokken en maakt het haar 2,5 x sterker.

Benefits

  1. Hydratatie: Brassicyl Valinate Esylate werkt als een krachtige bevochtiger, waardoor het vocht in de huid wordt vastgehouden en de hydratatie wordt verbeterd, wat resulteert in een gezonde en stralende huid.
  2. Verzorging: Het ingrediënt voedt de huid en helpt bij het herstellen van de natuurlijke barrièrefunctie, waardoor het beschermd wordt tegen uitdroging en externe stressfactoren.
  3. Verzachtend: Brassicyl Valinate Esylate heeft verzachtende eigenschappen die helpen bij het kalmeren van irritatie en roodheid, waardoor de huid er rustiger en comfortabeler uitziet en aanvoelt.

Properties

  1. Natuurlijke Oorsprong: Het wordt afgeleid van koolzaadolie, een natuurlijke en duurzame bron, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor liefhebbers van natuurlijke skincare.
  2. Zijdezachte Textuur: Brassicyl Valinate Esylate heeft een lichte en zijdezachte textuur die gemakkelijk wordt opgenomen door de huid, waardoor het comfortabel is om te gebruiken in huidverzorgingsproducten.
  3. Veiligheid: Het ingrediënt is over het algemeen mild en niet-irriterend, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, en zelden bijwerkingen veroorzaakt.