Rijstkiemolie

Oryza Sativa Germ Powder

Oryza Sativa Germ Powder, afkomstig van de kiemen van de rijstkorrel is een natuurlijke schat zit boordevol voedingsstoffen die diep hydrateren, verhelderen en kalmeren, waardoor je huid er fris en stralend uitziet. Voeg een vleugje van dit wonderpoeder toe aan je skincare routine en geniet van een gezonde, stralende teint, op een ethische en duurzame manier. 🌾✨

Benefits

  1. Hydratatie en Voeding: Oryza Sativa Germ Powder is rijk aan antioxidanten, vitamines en vetzuren die diep hydrateren en voeden, waardoor de huid zacht en soepel blijft.
  2. Verhelderende Eigenschappen: Het poeder heeft natuurlijke verhelderende eigenschappen die helpen bij het verminderen van donkere vlekken, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint, waardoor de huid een stralende gloed krijgt.
  3. Kalmerend en Ontstekingsremmend: Dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen helpt Oryza Sativa Germ Powder bij het kalmeren van geïrriteerde of ontstoken huid, waardoor roodheid en irritatie worden verminderd.

Properties

  1. Natuurlijke Exfoliant: Het poeder heeft lichte exfoliërende eigenschappen die helpen bij het verwijderen van dode huidcellen, waardoor de huid gladder en zachter wordt.
  2. Antioxidant Rijkdom: Oryza Sativa Germ Powder zit boordevol antioxidanten die de huid beschermen tegen schadelijke vrije radicalen en vroegtijdige veroudering helpen voorkomen.
  3. Vegan en Duurzaam: Als natuurlijk en plantaardig ingrediënt is Oryza Sativa Germ Powder volledig vegan en milieuvriendelijk, waardoor het een ethische keuze is voor mensen die waarde hechten aan duurzame en diervriendelijke skincare.