Rijstzetmeel

Oryza Sativa Starch

Oryza Sativa Starch is afkomstig van het zetmeel van rijst. Dit natuurlijke poeder absorbeert overtollig talg, kalmeert de huid en verfijnt de textuur, waardoor je huid er fris en stralend uitziet zonder een droog of trekkerig gevoel.

Benefits

  1. Matteert en Absorbeert Olie: Oryza Sativa Starch heeft uitstekende absorberende eigenschappen, waardoor het overtollige olie op de huid absorbeert en een matte afwerking geeft, perfect voor mensen met een vette huid.
  2. Kalmerend en Verzachtend: Het poeder heeft een kalmerend effect op de huid, waardoor het irritaties en roodheid vermindert. Het helpt ook bij het verzachten van de huid, waardoor deze glad en gehydrateerd aanvoelt.
  3. Verfijnt de Huidtextuur: Oryza Sativa Starch heeft een fijne textuur die helpt bij het verfijnen van de huidtextuur en het minimaliseren van de zichtbaarheid van poriën, waardoor de huid er gladder en egaler uitziet.

Properties

  1. Natuurlijke Absorptie: Het zetmeel van rijst staat bekend om zijn natuurlijke absorberende eigenschappen, die helpen bij het absorberen van overtollig talg en het matteert van de huid zonder deze uit te drogen.
  2. Zacht en Niet-Irriterend: Oryza Sativa Starch is mild en niet-irriterend, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het verstopt de poriën niet en veroorzaakt geen ongewenste reacties.
  3. Veelzijdigheid in Gebruik: Dit poeder kan op verschillende manieren worden gebruikt, van het matteren van de huid tot het versterken van de textuur van huidverzorgingsproducten zoals crèmes en maskers.