Rozemarijnbladextract

Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Rijk aan antioxidanten die je huid beschermen tegen schadelijke invloeden. Het vermindert ontstekingen, werkt antibacterieel en kalmeert de huid. Bovendien stimuleert rozemarijn de bloedsomloop en heeft het een verjongend effect op de huid.

Benefits

  1. Krachtige Antioxidante Werking: Rozemarijnbladextract bevat krachtige antioxidanten die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en het beschermen van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en vervuiling.
  2. Ontstekingsremmend en Kalmerend: Deze extract heeft ontstekingsremmende eigenschappen die helpen bij het verminderen van roodheid, irritatie en ontsteking op de huid. Het kan ook helpen bij het kalmeren van geïrriteerde of gevoelige huid.
  3. Verjongende Effecten: Rozemarijnbladextract kan de bloedsomloop stimuleren en de huidvernieuwing bevorderen, waardoor het kan helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, en het bevorderen van een jeugdige uitstraling.

Properties

  1. Natuurlijke Conservering: Rozemarijnbladextract heeft natuurlijke conserverende eigenschappen die helpen bij het verlengen van de houdbaarheid van skincare producten door de groei van bacteriën en schimmels te remmen.
  2. Reinigende en Verfrissende Werking: Deze extract heeft reinigende eigenschappen die helpen bij het verwijderen van vuil, olie en onzuiverheden van de huid. Het kan ook worden gebruikt als een verfrissend ingrediënt in toners en gezichtsmists.
  3. Voedend en Verzorgend: Rozemarijnbladextract is rijk aan voedingsstoffen die de huid voeden, verzachten en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het kan helpen bij het herstellen van een gezonde en stralende teint.