Shea Butter

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

Boordevol mineralen en vitamines zoals vitamine E, bètacaroteen, omega-3 vetzuren en stearinezuur. Deze krachtige mix bestrijdt vrije radicalen, beschermt huidcellen en zorgt voor langdurige hydratatie.

Benefits

  1. Diepe Hydratatie: Shea Butter is een uitstekende moisturizer die diep in de huid doordringt om langdurige hydratatie te bieden, waardoor de huid zacht en soepel blijft.
  2. Herstellend: Het bevat vitaminen en vetzuren die de huid helpen herstellen en regenereren, wat vooral gunstig is voor droge, beschadigde of geïrriteerde huid.
  3. Beschermend: Shea Butter vormt een beschermende laag op de huid die helpt om vocht vast te houden en de huid te beschermen tegen omgevingsfactoren zoals kou en wind.

Properties

  1. Natuurlijk: Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de sheaboom en is een volledig natuurlijk ingrediënt, rijk aan vitaminen en vetzuren.
  2. Zacht en Niet-irriterend: Het is zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, omdat het zelden allergische reacties veroorzaakt.
  3. Multifunctioneel: Shea Butter is veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende huidverzorgingsproducten, van vochtinbrengende crèmes tot lippenbalsems en haarverzorgingsproducten, waardoor het een onmisbaar ingrediënt is in natuurlijke skincare.