Sodium Levulinate

Sodium levulinate, de natuurlijke bescherming die je natuurlijke skincare-producten fris en langdurig houdbaar houdt. Met zijn zachte, huidvriendelijke formule en duurzame afkomst past sodium levulinate perfect bij de filosofie van natuurlijke skincare. Geniet van een verfrissende en zorgeloze skincare-ervaring, elke dag opnieuw!

Benefits

 1. Natuurlijk Conserveringsmiddel:
  Sodium levulinate fungeert als een krachtig natuurlijk conserveringsmiddel, waardoor de groei van micro-organismen zoals bacteriën en schimmels wordt geremd, terwijl de integriteit van natuurlijke skincare-producten behouden blijft.
 2. Zacht en Huidvriendelijk:
  Het is mild en niet-irriterend voor de huid, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. In tegenstelling tot sommige synthetische conserveermiddelen veroorzaakt sodium levulinate zelden allergische reacties of huidirritatie.
 3. Duurzaam en Milieuvriendelijk:
  Sodium levulinate wordt gewonnen uit hernieuwbare plantaardige bronnen en is biologisch afbreekbaar, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke keuze is voor natuurlijke skincare. Het helpt de impact op het milieu te verminderen zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit van het product.

Properties

 1. Antimicrobiële Werking:
  Sodium levulinate heeft antimicrobiële eigenschappen die de groei van bacteriën en schimmels in natuurlijke skincare-producten remmen, waardoor hun versheid en kwaliteit behouden blijven.
 2. Compatibiliteit met Natuurlijke Ingrediënten:
  Het is compatibel met een breed scala aan natuurlijke ingrediënten en formuleringen, waardoor het gemakkelijk kan worden geïntegreerd in natuurlijke skincare-producten zonder de natuurlijke eigenschappen ervan aan te tasten.
 3. Stabiliteit en Veiligheid:
  Sodium levulinate helpt de stabiliteit van natuurlijke skincare-producten te verbeteren door de formule te beschermen tegen microbiële besmetting, waardoor de veiligheid en effectiviteit van het product worden gewaarborgd gedurende de hele gebruiksperiode.