Spanish Needles

Bidens Pilosa Extract

Bidens Pilosa Extract is afkomstig van kleine witte bloemen en zit boordevol antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen, waardoor het verouderingsproces wordt tegengegaan. Daarnaast bevat het extract ontstekingsremmende stoffen die de huid kalmeren en verzachten.

Benefits

  1. Hydratatie: Het extract staat bekend om zijn vermogen om de huid diep te hydrateren en vocht vast te houden, waardoor de huid gehydrateerd en soepel blijft.
  2. Ontstekingsremmend: Bidens Pilosa Extract heeft ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het kalmeren van geïrriteerde huid en het verminderen van roodheid en ontstekingen.
  3. Antioxidant: Het extract bevat antioxidanten die de huid helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen, waardoor vroegtijdige veroudering wordt tegengegaan en de huid er jeugdiger en gezonder uitziet.

Properties

  1. Natuurlijkheid: Het extract wordt gewonnen uit de Bidens Pilosa plant, een natuurlijke bron, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor liefhebbers van natuurlijke skincare.
  2. Zachtheid: Bidens Pilosa Extract staat bekend om zijn milde en niet-irriterende karakter, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.
  3. Compatibiliteit: Het extract kan gemakkelijk worden geïntegreerd in verschillende natuurlijke skincareformules en werkt goed samen met andere ingrediënten om optimale resultaten te bereiken.