Suikeralcohol

Xylitylglucoside

Dit natuurlijke hydraterende ingrediënt, afkomstig uit plantaardige bronnen, biedt een luxe boost van hydratatie voor je lokken, waardoor ze zijdezacht en gehydrateerd blijven. Laat je haar stralen van gezondheid en schoonheid met de natuurlijke weldaad van Xylitylglucoside!

Benefits

 1. Intensieve Hydratatie:
  Xylitylglucoside dringt diep door in het haar en de hoofdhuid, waardoor ze intensief gehydrateerd worden en droogheid wordt verminderd.
 2. Zijdezacht en Glad Haar:
  Dit natuurlijke ingrediënt helpt om het haaroppervlak te egaliseren, waardoor het haar zijdezacht en glad aanvoelt.
 3. Vermindert Frizz:
  Xylitylglucoside helpt bij het temmen van pluizig haar en het verminderen van kroes, waardoor je lokken er gladder en beheersbaarder uitzien.

Properties

 1. Plantaardig en Milieuvriendelijk:
  Xylitylglucoside wordt gewonnen uit plantaardige bronnen en is biologisch afbreekbaar, waardoor het een duurzame keuze is voor natuurlijke haarverzorging.
 2. Zacht en Niet-irriterend:
  Het is zacht en niet-irriterend voor de hoofdhuid, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.
 3. Verbeterde Haarstructuur:
  Xylitylglucoside helpt bij het versterken van de haarstructuur en het behouden van de natuurlijke elasticiteit van het haar, waardoor het minder kwetsbaar wordt voor breuk en beschadiging.