Tsubaki olie

Camellia Japonica Seed Extract

Camellia Japonica Seed Extract, vaak bekend als Camellia olie of Tsubaki olie, is een waardevol ingrediënt in natuurlijke skincare. Deze luxe olie wordt gewonnen uit de zaden van de Camellia Japonica plant en staat bekend om zijn vermogen om de huid diep te voeden en te hydrateren. Het wordt traditioneel gebruikt in Aziatische schoonheidsrituelen vanwege zijn opmerkelijke voordelen voor de huid en het haar.

Benefits

  1. Diepe Hydratatie: Camellia olie dringt diep door in de huid, waardoor het langdurige hydratatie biedt en de huid zacht en soepel houdt.
  2. Voedend: Rijk aan vetzuren en vitaminen, voedt Camellia olie de huid intensief, helpt het de huidbarrière te versterken en bevordert het een gezonde, stralende teint.
  3. Antioxidant Bescherming: Het bevat antioxidanten die de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen en vroegtijdige veroudering tegengaan.

Properties

  1. Natuurlijk en Zuiver: Camellia olie is een natuurlijk extract zonder synthetische toevoegingen, wat het een zuivere en veilige keuze maakt voor natuurlijke huidverzorging.
  2. Licht en Niet-vettig: Ondanks zijn rijke voedingswaarde heeft Camellia olie een lichte, niet-vettige textuur die snel wordt opgenomen door de huid, waardoor het comfortabel aanvoelt.
  3. Geschikt voor Alle Huidtypes: Camellia olie is mild en hypoallergeen, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, zonder risico op irritatie.