Zeezout

Maris Sal

De body scrub bestaat uit zout afkomstig van de Dode Zee. Dit zeezout werkt als een natuurlijke exfoliant die dode huidcellen verwijdert, de huidtextuur verbetert en de poriën reinigt. De korrel is zacht voor de gevoelige huid en zorgt voor een frisse, stralende gloed.

Benefits

1. Exfoliatie en Reiniging: Zeezout werkt als een natuurlijke exfoliant die dode huidcellen verwijdert en de huidtextuur verbetert. Het helpt de poriën te reinigen, waardoor de huid er frisser en stralender uitziet.
2. Mineralenrijk en Voedend: Zeezout bevat essentiële mineralen zoals magnesium, calcium, en kalium, die de huid voeden en herstellen. Deze mineralen kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen, het bevorderen van hydratatie en het ondersteunen van de algehele huidgezondheid.
3. Detoxificatie en Ontspanning: Het gebruik van zeezout in baden of scrubs kan helpen bij het ontgiften van de huid door onzuiverheden te verwijderen. Bovendien werkt het ontspannend en kan het helpen bij het verminderen van stress, wat ook gunstig is voor de huid.

Properties

1. Natuurlijk en Onbewerkt: Zeezout is een puur en onbewerkt ingrediënt dat direct uit de natuur komt. Het is vrij van synthetische toevoegingen en chemicaliën, wat het ideaal maakt voor mensen die een schone en groene huidverzorgingsroutine nastreven.
2. Vegan en Dierproefvrij: Als een plantaardig product is zeezout 100% vegan en wordt het niet getest op dieren. Dit maakt het een ethische keuze voor mensen die waarde hechten aan diervriendelijke en milieuvriendelijke producten.
3. Veelzijdigheid in Gebruik: Zeezout kan in verschillende vormen worden gebruikt, van scrubs en badzouten tot gezichtsmaskers en toners. Deze veelzijdigheid maakt het een essentieel ingrediënt in elke natuurlijke en vegan skincare routine, geschikt voor diverse huidtypes en behoeften.