Zinkwit

Zinc Oxide

Zinc Oxide schittert als een betrouwbare bondgenoot voor jouw huid. Dit natuurlijke mineraal, afkomstig van zinkerts, biedt een krachtige bescherming tegen schadelijke UV-stralen, terwijl het tegelijkertijd mild is voor zelfs de meest gevoelige huidtypes. Laat Zinc Oxide jouw huid beschermen en verzorgen, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van al je zomeravonturen!

Benefits

 1. Breedspectrum UV-bescherming:
  Zinc Oxide vormt een fysieke barrière op de huid die beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen, waardoor je huid wordt beschermd tegen vroegtijdige veroudering en zonnebrand.
 2. Kalmerende en Verzachtende Werking:
  Dit mineraal heeft natuurlijke kalmerende eigenschappen die helpen bij het verminderen van irritatie en roodheid, waardoor de huid comfortabel blijft, zelfs na langdurige blootstelling aan de zon.
 3. Niet-Comedogeen en Geschikt voor Gevoelige Huid:
  Zinc Oxide verstopt de poriën niet en is mild genoeg voor de gevoelige huid, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen, inclusief de acne-gevoelige en problematische huid.

Properties

 1. Natuurlijk en Milieuvriendelijk:
  Zinc Oxide is een natuurlijk mineraal dat veilig is voor het milieu en de oceanen, waardoor het een duurzame keuze is voor zonnebescherming.
 2. Waterbestendig en Langdurig:
  Dit mineraal is waterbestendig en biedt langdurige bescherming, zelfs tijdens activiteiten zoals zwemmen en sporten.
 3. Makkelijk aan te brengen:
  Zinc Oxide heeft een zijdezachte textuur die gemakkelijk op de huid aanbrengt zonder een witte waas achter te laten, waardoor het aanbrengen van zonnecrème een plezierige ervaring wordt.