5 VRAGEN AAN... GREET PUNIE

5 VRAGEN AAN... GREET PUNIE

Greet Punie is een selfmade woman! Ze draait al jaren mee in de PR-wereld en heeft een adresboek en connecties om U tegen te zeggen. Na enkele jaren werkend bij een PR-kantoor kriebelde het bij Greet om haar eigen kantoor op te starten. Et voilà, Greet stampte Appletree PR uit de grond met fantastische merken in haar portfolio en daar hoort ook #SELF bij ! #GIRLBOSS + mama en een agenda waarvan je denkt: hoe doet ze het? Reden te meer om onze 5 vragen Q&A aan Greet voor te leggen!

1.Iedereen is tegenwoordig druk. Maar bij Self hechten we veel aandacht aan me-time! Plan je zelf voldoende tijd voor jezelf in en hoe regel jij de puzzel van werk, gezin en me-time?
Helaas heb ik nog steeds geen goede balans gevonden tussen privé en werk. Mijn brein blijft ’s nachts in overdrive gaan en terwijl ik slaap, stapelen de to do’s en ideetjes zich op. Me-time moet ik bewust plannen in mijn agenda. En dikke streep door die bepaalde dag is het enige dat werkt. En dan proberen om niet om de 3 minuten te checken of er dringende mails zijn. De kinderen gaan natuurlijk altijd voor. Dus eerst het werk en de kinderen en als er nog wat overblijft, is die voor mij. Nu ja, zo gaat het vaak met werkende mama’s denk ik, we komen altijd op de laatste plaats.

2. Sometimes you win, sometimes you learn in het leven. Welke raad zou jij aan je-jongere-zelf geven?
Stress niet te veel over kleine zaken, stop met piekeren, jaag geen perfectionisme na en carpe diem!

3. Wat is jouw ultieme favoriete adresje in België!
1 bepaald specifiek plaatsje heb ik niet. Om te shoppen: mooie interieurzaken of het schoenwalhalla Van Loock in Zandhoven, hier word ik instant gelukkig. Of in een paardenstal zonder gsm, je hoofd in de warme nek van een paard leggen dan diep inademen, die geur onevenaarbaar.

4. Hoe gaat het met jouw ambitie? On fleek? Welke doelen staan bovenaan jouw prioriteitenlijst in 2018?
Privé: absoluut meer me-time en meer afstand nemen van de idee dat alles altijd “moet”. Dat is alvast mijn voornemen voor 2018. Eens gaan zitten in de zetel vóór alles perfect opgeruimd is. Professioneel: mezelf nog verbeteren en eindelijk werk maken van die website, zo annnoying!

5. Oh, je komt een genie-in-a-bottle tegen en je mag drie wensen doen. Ze zeggen altijd dat je wensen niet mag verklappen, maar laten we voor één keer een uitzondering maken. Wat zijn jouw drie wensen?
Gezondheid natuurlijk. Voor mijn kinderen, mijn naasten en voor mezelf. Een kind dat ernstig ziek is, dat is het einde van de wereld. Verder alle plaatsjes bezoeken op de wereld die op mijn bucket list staan. En wat ook geweldig zou zijn is een toverstaf om ons hele huis meteen afgewerkt te krijgen zonder budgetbeperkingen.

VOLG GREET OP SOCIAL MEDIA:
Instagram: appletreeprservices
Facebook: Appletree PR