Een nieuwe SELF-traditie in de maak

Een nieuwe SELF-traditie in de maak

Jullie hebben het vast al horen waaien: in januari organiseerden we onze allereerste SELF-Soirée. Het was magisch! Tientallen SELF-lovers verwarmden ons hart met hun positieve vibes en aanstekelijke lach. En dat bij een lekker glaasje én hapje. Kan het nog gezelliger?

Ik heb er ontzettend van genoten om onze klanten nog beter te leren kennen én hen #TeamSELF voor te stellen. Want een ding staat vast: het meest bijzondere aan SELF zijn JULLIE: de geweldige SELF-lovers die deel zijn van dit avontuur en samen een geweldige community vormen.

Onze SELF-Soirée herinnerde me ook aan hoe ik jaren geleden met SELF gestart ben, vanuit een ambitieuze droom. Een droom om met mijn eigen 100% vegan verzorgingslijn een verschil te maken voor de moderne huid, die het steeds zwaarder te verduren krijgt. Een droom met mijn dochter Michelle in de hoofdrol. Een droom die me bloed, zweet en tranen gekost heeft, maar waarvan ik nog geen seconde spijt had.

Bij SELF geloven we dat alles kan, als je er maar hard genoeg voor werkt en erin gelooft. Het leven is te kort om je dromen koud te laten worden.

Om SELF-lovers te stimuleren om hun dromen na te jagen, zetten we een nieuwe traditie op poten: onze dream wall. Op de SELF-Soirée vroegen we iedereen om al hun mini- én maxi-verlangens een plek te geven op ons dromenbord.

Want hoe groot of klein ook, iedere droom is het waard om na te jagen. En SELF zou SELF niet zijn als we daarbij niet een handje zouden helpen…

Op het einde van de avond selecteerde #TeamSELF drie dromen die ons instant wisten te charmeren. Deze drie toppers zien dit jaar alvast een van hun dromen uitkomen:

  • Regelmatig een mooi boeket bloemen in huis
  • Een wellnessmoment met al haar besties
  • Een stralende look op haar 50ste verjaardag

Anderen blij maken maakt ons gelukkig. Deze traditie smaakt nu al naar meer. Wil je er de volgende keer zeker bij zijn en jouw dromen met ons delen? De volgende SELF-Soirée staat in de lente gepland. Verdere info volgt binnenkort!

Wil je er zeker bij zijn? Reserveer hier dan alvast je plekje. Het aantal plaatsen in beperkt. First come, first served!

Tot gauw?

Liefs,

Team SELF