Geef een portie SELF-time cadeau met de Kerst Giftsets

Geef een portie SELF-time cadeau met de Kerst Giftsets

Wauw het is al bijna eind november, de tijd vliegt zo snel… Stilletjes aan zien we terug lichtjes en mooi versierde kerstbomen in het straatbeeld verschijnen. Het is toch echt de meest gezellige periode van het jaar: al die kerstfeestjes met vrienden en samen gezellig rond de boom. Maar laten we het ook toegeven, het eindejaar is soms wat vermoeiend! Hop van het ene kerstfeestje naar het andere om nog maar te zwijgen over die lange cadeautjesjacht. Want wat leg je onder de kerstboom voor al die vrienden? Wij weten raad, SELF heeft dit jaar 2 luxueuze Christmas Giftsets waarmee je jouw mama, zus, liefste vriendin of jezelf dit jaar extra in de watten legt!

SELF Skin Treasure

Koning winter is in het land en die is niet bepaald lief voor onze huid. Die ruwe en droge winterhuid vraagt om aangepaste verzorging en dat koud weertje is voor ons het ideale excuus voor wat me-time. Maak kennis met Onze SELF Skin Treasure set, deze bevat de Fine Delicate Body Butter, Fine Deluxe Bodyscrub en de Soft Luxurious Lipbalm. De producten voeden de huid en beschermen ze tegen slechte invloeden van buitenaf. Ze zijn bovenal 100% natuurlijk en vegan! De kracht zit in de combinatie van shea boter, arganolie, kokos, macadamia en aloë vera.

 

De Fine Deluxe Bodyscrub

Scrubben is een belangrijk onderdeel van de winterroutine. Door 1 à 2 keer per week te scrubben help je de huid een handje met het verwijderen van dode huidcellen. Hierdoor maakt die doffe huid plaats voor een gezonde en egale teint. De Fine Deluxe Bodyscrub is een milde scrub op basis van zoutmineralen uit de Dode Zee. Het bevat plantaardige oliën die de huid intensief voeden en zijdezacht maken.

Wist je dat de bodyscrub ook heerlijk is in bad? Voeg een lepeltje toe aan het warm stromend water. De natuurlijke geur zorgt voor het ultieme moment van ontspanning en je huid voelt zo zacht aan!

 

De Fine Delicate Body Butter

Na het scrubben is het tijd om de huid nog eens extra te voeden. In deze gift vind je ook de Fine Delicate Body Butter, een rijke butter die echt smelt op je huid. De 100% natuurlijke bestanddelen voeden de huid en zorgen voor een optimaal herstel! Daarnaast hydrateert er de huid waardoor die droge huid helemaal verleden tijd is!

 

Soft Luxurious Lipbalm

Droge, gesprongen lippen en velletjes: we krijgen er allemaal weleens mee te maken. Een vervelend en vaak pijnlijk kwaaltje, daarom mag je de lippen niet vergeten in de winter! Ze verdienen net zoals de huid extra verzorging en liefde! Onze Soft Luxurious Lipbalm is volledig natuurlijk en vegan, de voedende ingrediënten beschermen en herstellen de huid. En ook belangrijk: de lippen voelen de volledige dag zijdezacht aan!

“natural

SELF Christmas Glow

Een gezonde glow op je gezicht? Die verkrijg je door de juiste verzorging. SELF Christmas Glow is de absolute topper onder de gift sets! Dit pakket bevat de All Day Dreamer dagcrème, de Boost of Freshness Facial Lotion, de Boost of Softness konjac spons en de Soft Luxurious lipbalm.

 

All Day Dreamer dagcrème

De huid komt de volledige dag in contact met allerlei slechte invloeden van buitenaf.
Onze huidbarrière beschermt ons tegen al deze slechte factoren, denk hierbij bijvoorbeeld aan bacteriën en vuil. Je wil deze barrière dus het liefst gezond houden!

De All Day Dreamer dagcrème is een herstellende en kalmerende dagcrème. Net zoals de andere producten is deze crème ook volledig natuurlijk en vegan. Naast bescherming zorgt de dagcrème voor optimale hydratatie, waardoor de winterhuid de juiste voeding krijgt en weer zijdezacht aanvoelt!

 

Boost of Freshness Facial Lotion

Een dagcrème kan eigenlijk pas echt goed werken wanneer de huid gereinigd is. Dit doe je best met een zachte reinigingsmelk, zoals onze Boost of Freshness facial lotion. Deze gelaatsmelk heeft een reinigende werking: ze verwijdert onzuiverheden en make-up en zorgt tegelijkertijd ook voor hydratatie. Ja, echt multifunctioneel dus! Door de milde formule is deze reinigingsmelk trouwens ook geschikt voor de gevoelige huid én voor de delicate huid rond de ogen.

 

Boost of Softness konjac spons

Ken je onze konjac spons al? Na de reinigingsmelk kan je met dit sponsje de huid op een natuurlijke en milde manier reinigen. Een konjac spons heeft een unieke samenstelling en is gekend omwille van de exfoliërende werking. Het reinigt en voedt de huid op een natuurlijke manier zonder de pH-waarde aan te tasten. Daardoor is zo’n sponsje ook geschikt voor de meest gevoelige huidjes!

 

Soft Luxurious Lipbalm

Net zoals de SELF Skin Treasure set bevat dit pakket onze Soft Luxurious lipbalm. De lippen worden spijtig genoeg vaak vergeten, maar ze verdienen net zoveel verzorging als de huid!

“body

Veel plezier! Xx Team SELF