Maak kennis met onze SELF fan van de week!

Maak kennis met onze SELF fan van de week!

De zomer is nu al een tijdje voorbij en dat drukke eindejaar staat weer voor de deur. Een stressvolle maar ook een gezellige periode waarin je af en toe ook aan jezelf mag denken. Met SELF wil ik niet enkel natuurlijke huidverzorging bieden in onze roze potjes, ik vind het even belangrijk om iedereen aan te moedigen meer tijd voor zichzelf te nemen! Ja want dat doen we vaak echt niet genoeg en het is nochtans heel belangrijk. Af en toe jezelf verwennen kan echt geen kwaad! Maar met een full time job of als drukke mama is het soms moeilijk om nog een gaatje te vinden voor wat me-time, I know the feeling

Maar vergeet het niet, geluk zit in de kleine dingen: een goed boek op een koude herfstavond, een lekker aperitiefje met je partner of jezelf verwennen met een mooi boeketje bloemen. Daar word ik zelf nu eens echt gelukkig van! Probeer in die drukke agenda dus toch eens een gaatje vrij te maken voor wat verwennerij.

Een fan in de bloemetjes

Laten we de rollen nu eens omdraaien! Ik zie vaak zo’n mooie foto’s verschijnen van tevreden klanten, daarom wil ik vanaf vandaag nog een extra grote portie SELF-liefde delen. Hoe ik dat ga doen? Om de twee weken kies ik onze SELF fan van de week uit die ik letterlijk in de bloemetjes zet door een mooi boeketje bloemen aan huis te leveren. Bloemetjes toveren volgens ons een grote glimlach op het gezicht van elke vrouw, toch zeker op dat van ons! Bloemen fleuren niet enkel je interieur op, maar ze geven je humeur ook een flinke boost. En op deze manier wil ik iedereen bedanken voor alle steun én die mooie foto’s! Onze eerste twee SELF fans zijn alvast bekend: dankjewel Claudia en Katrien voor de leuke foto’s!

“SELF

Deel jouw SELF foto

Heb jij onlangs SELF productjes aangekocht? Met een leuke foto of video maak je mij enorm gelukkig én wie weet wordt er volgende keer bij jou aan huis een boeketje bloemen geleverd! Deel jouw foto met een mention en hashtag, op Instagram is dat #naturalself & @natural.self . Op Facebook bereik je ons via NaturalSelf en #naturalself. Op die manier ben je zeker dat we jouw foto’s ook gezien hebben!

Liefs Team SELF