ONTDEK DE NIEUWE SELF LIPBALM!

ONTDEK DE NIEUWE SELF LIPBALM!

De splinternieuwe #SELF lipbutter is beschikbaar! Ontdek hier alles over de nieuwste SELF aanwinst, de Soft Luxurious Lipbalm! Het heeft heel veel tijd en energie gekost om de lipbalm te perfectioneren. Maar hij is NU te koop en helemaal klaar om jullie lippen te verzorgen!

Het doel van de lipbalm is om de lippen diep en intens te voeden en eventuele wondjes te verzorgen. Je kent allemaal wel zo de gescheurde lippen in de winter, de velletjes, de droge lippen die smeken om gehydrateerd te worden. Wel, de Soft Luxurious Lipbalm is ready to rescue !! Herstellen + voeden én met een zacht roze tintje zodat het je lippen ook die gezonde gloss geeft!

10ml aan pure lip-verwennerij in een handig potje dat je overal mee kan nemen. De lipbalm is geschikt voor élk seizoen en kan je het hele jaar door blijven smeren. De balsem is gezond voor de lippen en gaat de lippen niet uitdrogen, noch de huid van je lippen verslaafd laten geraken aan de balsem doordat er slechte ingrediënten inzitten! Uiteraard zit de SELF Soft Luxurious Lipbalm boordevol krachtig werkende ingrediënten: sheaboter, arganolie, kokosolie, aloë vera, macadamiaolie, veel natuurlijke vitamines zoals vitamine E, vitamine A en vitamine B + een hoge dosis rasberry-pit-olie. Dat is een dunne en droge olie die heel geschikt is voor elk gevoelig huidje: werkt uitstekend bij ontstekingen, werkt verzachtend, diep verzorgend en beschermd de huid tegen vochtverlies. Deze olie bevat ook een hoge hoeveelheid essentiële vetzuren die diep gaan verzorgen.

Het hoofdbestanddeel in onze lipbalsem is sheaboter, of karitéboter, een plantaardig vet dat heel huidvriendelijk is en het vocht vasthoudt in de huid. Zo gaan je lippen dus niet uitdrogen en zijn ze beter beschermd tegen slechte invloeden van buitenaf zoals de koude of de droge lucht van airco/verwarming.

Ontdek de splinternieuwe Soft Luxurious Lipbalm nu in onze e-shop! Helemaal klaar om jouw lippen te verzorgen en boterzacht te maken!