SELF heeft jouw stem nodig!

SELF heeft jouw stem nodig!

Wauw! Ik heb jullie fantastisch nieuws te melden! SELF is genomineerd voor de prestigieuze Pure Beauty Awards in Londen in de categorie ‘Beste natuurlijke product’. Ik ben super super blij en heel trots want mijn merkje is tenslotte nog niet zolang op de markt en ik ben nu al genomineerd voor een grote beauty awardshow.

Of ik ga kunnen winnen tegen al die grote kleppers weet ik natuurlijk niet, maar we kunnen alvast proberen!! En daarvoor heb ik jullie hulp nodig! Het publiek kan nu stemmen op hun favoriet en ik zou het natuurlijk FAN­TAS­TISCH vinden als jullie met z’n allen op SELF stemmen!

STEMMEN KAN HIER: STEMMEN

Eind oktober reis ik dan naar Londen voor de show zelf. Die gaat door in het zeer poepchique Savoy. Ik voel toch al een beetje stress om tussen al die grote namen aanwezig te zijn! En ik zal ook nog eens in mijn kleerkast moeten snuffelen om een fijne outfit te vinden!!

Lieve lieve SELF fans, heel erg bedankt alvast om op SELF te stemmen! En nu… fingers crossed!!!

Liefs!