SELF in het nieuw!

SELF in het nieuw!

SELF in het nieuw!

Welkom op de splinternieuwe SELF website!! Ik ben superblij dat ik jullie mijn nieuw stekje kan voorstellen. Want na lang zwoegen en heel veel geduld kunnen jullie vanaf vandaag rondklikken, heel veel lezen en nog makkelijker shoppen in onze vernieuwde SELF e-shop!

De vorige website werkte soms wat tegen en ook het shoppen in onze SELF webshop was niet altijd even makkelijk en vlot. Dat is nu voltooid verleden tijd!

Wat is er allemaal nieuw?

Zoals je kan zien, zal het vanaf nu niet alleen allemaal makkelijker verlopen, maar de hele website zit ook in een nieuw kleedje! Ik heb een volledig nieuwe layout laten ontwerpen die er supermooi, maar ook helder en clean uitziet! Helemaal SELF!

De homepage voelt aan als een online magazine waar je lekker veel kan klikken en lezen. Je zal zien, de homepage zal ook aangepast worden aan fijne gelegenheden, of een beetje zomerse worden eens de vakantie in zicht is! Je vindt er natuurlijk onze SELF blog op terug, kom ook zeker af en toe eens piepen, want er gaat vaak wat nieuws te ontdekken zijn! Zo kunnen jullie bijvoorbeeld ook beautyvragen insturen die ik ga beantwoorden en kan je ook mijn instagram volgen voor een blik achter de schermen van SELF!

En bekijk ook zeker onze FAQ – frequently asked questions – eens, want daar vind je al een schat van informatie over SELF. Is natuurlijk nu beter? Waar wilt SELF het verschil maken? Allemaal vragen die ik voor jullie beantwoord heb!

De SELF E-shop

Maar niet alleen de homepage ziet er helemaal nieuw uit, ook de e-shop heeft een metamorfose ondergaan!

Met 1 klik vind je nu heel duidelijk en makkelijk alle producten terug in onze e-shop! We hebben ook hard gewerkt achter de schermen en het hele bestelproces en je SELF aankoopjes afrekenen, gaat nu nog vlotter!

Tips en feedback altijd welkom!

Spot je toch nog iets raars of lukt er ergens iets niet? Laat het me zeker weten en we bekijken het meteen! Alle feedback is welkom, want zo kan team SELF de shopervaring voor jullie alleen nog maar aangenamer maken!

Ik wens jullie heel veel surf-, lees- en shopplezier op de splinternieuwe SELF website! En neem ook zeker eens een kijkje op onze Facebook, want daar kan je nog een nieuwtje ontdekken!