Vegan producten voor de probleemhuid, van België tot het Midden Oosten.

Vegan producten voor de probleemhuid, van België tot het Midden Oosten.

Omdat ze niet de geschikte producten vond om de huidproblemen van haar dochtertje te behandelen, ontwikkelde een psychologe en onderneemster met SELF 5 jaar geleden haar eigen vegan verzorgingslijn, inmiddels ook met halal certificaat verdeeld in Koeweit.

Natuurlijke ingrediënten, duurzaam en geschikt voor de probleemhuid

SELF draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. De verzorgingslijn wordt in België geproduceerd met natuurlijke ingrediënten (100% Vegan) en met respect voor het natuurlijke karakter van iedere huid. De producten zijn geschikt voor mensen met gevoelige en normale huid, maar in het bijzonder voor mensen die kampen met huidproblemen zoals rosacea, acné, psoriasis, eczeem, droge huid, jeukende huid en is geschikt bij chemo behandelingen.

Ontdek de missie van SELF in onderstaande video.

.videoWrapper-aLnQ5NWVGLQ {
position: relative;
padding-bottom: 56.25%; /* 16:9 */
padding-top: 25px;
height: 0;
}
.videoWrapper-aLnQ5NWVGLQ iframe {
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
width: 100%;
height: 100%;
}

SELF goes Middle East

SELF sloeg haar vleugels ondertussen al uit richting Nederland, Tsjechië en Denemarken en heeft sinds kort ook een halal certificaat. Na 3 jaar intensieve contacten en een gevecht tegen de administratieve rompslomp, is de eerste lading verzorgingsproducten onderweg naar Koeweit. Juist voor de Ramadan, hét moment waarop vrouwen extra tijd hebben om zich te verzorgen. “De lancering gebeurt er met een influencers-campagne en als het meezit, bestaat de kans dat er in juni een nog veel grotere bestelling vertrekt richting het Midden-Oosten. Dat zou geweldig zijn.”

Ontdek het verhaal in onderstaande video.