Verwen jezelf met het SELF Loyalty Programma

Verwen jezelf met het SELF Loyalty Programma

Het is weer die tijd van het jaar: kerst staat voor de deur! Oké het is nog eventjes wachten maar ik voel die kerstkriebels al. Het is een van de mooiste en gezelligste periodes van het jaar en volgens mij is het nooit te vroeg om aan kerst te denken! Dit wil ook zeggen dat de kerstversiering binnenkort weer bovengehaald mag worden en dat de zoektocht naar cadeautjes kan beginnen. Koop jij binnenkort voor jezelf of voor jouw oma, zus of vriendin een SELF cadeautje? Vergeet dan zeker niet puntjes te sparen via ons SELF Loyalty Programma. Vandaag vertel ik je meer over dit puntensysteem.

Spaar punten en wissel ze in

Omdat jullie de liefste klanten zijn ging ik op zoek naar een manier om jullie te bedanken. Et voilà zo is het SELF Loyalty Programma tot stand gekomen: een handig puntensysteem waarmee je gemakkelijk op verschillende manieren punten spaart. Per 100 punten krijg je 1 euro korting en vanaf 5 euro kan je de kortingsbon in onze webshop gebruiken.

Punten sparen kan op allerlei manieren:

1. Plaats een bestelling en krijg 2 punten per euro. Voorbeeldje: bestel onze dagcrème en krijg maar liefst 115 punten!

2. Wanneer je ons volgt op Facebook krijg je 50 punten.

3. Bij een product review geniet je van 300 punten. Deze review plaats je bij het product dat je aangekocht hebt.

4. Nodig je een vriend(in) uit en plaatst zij of hij een bestelling, dan krijg je 500 punten. Jouw vriendin/ vriend krijgt bij de eerste aankoop een korting van 5 euro.

Heb je voldoende punten gespaard? Dan kan je deze vanaf 500 punten inruilen tegen een waardebon. Hoe je dit exact doet, dat leg ik je nu uit!

“Loyalty

Hoe gebruik je het programma?

Als je ook graag punten spaart dan maak je eerst een account aan op onze website. Dat kan hier of klik op het icoontje (mannetje) rechts vanboven. Er wordt gevraagd om jouw gegevens in te vullen zodat wij bestellingen correct naar jou kunnen verzenden. Geen zorgen, wij behandelen deze gegevens met de grootste zorg!

Na het inloggen met jouw paswoord en gebruikersnaam kom je terecht op jouw persoonlijk account, waar je een overzicht krijgt van het volledige programma. Ik geef je meer informatie over de verschillende vakjes!

Nodig je vrienden uit en spaar punten

Zoals eerder aangehaald kan je een vriend(in) uitnodigen en voor elke vriend(in) die een bestelling plaatst krijg je 500 punten. Daarnaast krijgt zij of hij direct een korting van 5 euro. Uitnodigen kan zowel via social media, via een persoonlijke link, je e-mailadres of via het formulier.

Je gespaarde loyalty punten

Ben je benieuwd hoeveel punten je reeds gespaard hebt? Dat kan je gemakkelijk zien bij jouw gespaarde loyalty punten. Vanaf 500 punten kan je de punten via deze pagina ook inwisselen voor een waardebon.

Waardebonnen

Heb je jouw punten ingewisseld? Dan krijg je bij waardebonnen direct de korting te zien. Deze kan je dan gebruiken bij aankoop van producten naar keuze!

“spaar

Ben jij nog geen SELF-lover? Vergeet zeker geen account aan te maken om jouw punten te sparen!

Liefs, Team SELF