VOLGENDE WEEK: CRUELTY FREE WEEK!

VOLGENDE WEEK: CRUELTY FREE WEEK!

Wist je dat… heel veel merken hun producten testen op dieren? SELF niet. Daarnaast is SELF ook nog eens een 100% vegan merk. Maar, vegan en cruelty free en al die claims… wat betekent dat allemaal? Wel, dat kan je volgende week hier op de #SELF blog allemaal te weten komen!

TEAM SELF LOVES ANIMALS!

Van 16 april tot en met 22 april organiseert SELF een Cruelty Free Week! SELF is een 100% vegan huidverzorgingsmerk dat ook 100% cruelty free is! Deze liefde voor dieren willen wij extra in de verf zetten met een speciale Cruelty Free week!

STEUN HET GOEDE DOEL!

Zo zal er bij elke bestelling vanaf 30 euro een schenking gebeuren van 3 euro aan het VOC Oostende. Als klant krijg je een certificaat voor je steun én maak je ook kans op een van de twee culinaire Bongo-bonnen die verloot worden!

Het Vogelopvangcentrum (VOC) Oostende is als goed doel geselecteerd omdat het centrum met heel veel liefde de handen uit de mouwen steekt voor zieke en/of gewonde vogels. Vele vogels worden helaas vaak ziek door de plastics en microplastics die je in onze Noordzee vindt. SELF maakt bewust de keuze om in de Boost of Oxygen Facial Scrub en in de Fine Delux Body Scrub geen microbeads te gebruiken, maar SELF kiest voor natuurlijke materialen zoals rijstkorrels om je huidje mooi egaal en zacht te maken. Dankzij de Cruelty Free Week hopen we extra awareness te creëren over het gebruik van microplastics in beautyproducten.

CRUELTY FREE WEEK OP DE #SELF BLOG

Daarnaast staat onze liefde voor dieren ook in de kijker op onze SELF blog waar je tijdens de Cruelty Free week meer kan lezen over vegan skincare en dierproefvrije skincare. Heel veel merken claimen om vegan of cruelty free te zijn, maar hoe zit dat nu juist?

En heb je zelf nog vragen over dit onderwerp? Laat ze ons zeker weten, want wie weet komt jouw vraag wel aan bod tijdens onze Cruelty Free Week!