Zo start je het jaar goed!

Zo start je het jaar goed!

Goede voornemens zijn gemaakt, nieuwe doelen zijn gesteld. Maar wist je dat de meeste goede voornemens al sneuvelen na 14 dagen? Oopsie! Dat mag natuurlijk niet de bedoeling zijn. Maak jij überhaupt goede voornemens? I wanna know! Of je het nu doet of niet, met deze 3 tips zet jij het jaar alvast goed in!

JIJ = PRIORITEIT!

Natuuuuurlijk spreekt het voor zich dat ik een hele grote aanhanger ben van een goede portie love yourSELF en me-time! Maar keep in mind, het gaat nog veel verder dan jezelf af en toe eens te verwennen met een pauzemomentje voor jezelf, een warm bad te laten vollopen of eens een namiddag héérlijk te doen wat jij wil. Zet jezelf ook maar eens op andere manieren voorop. Leef het leven dat jij wil. Of doe toch je uiterste best om dat leven te bereiken. En begin er niet straks, morgen of later mee… wanneer je tijd hebt… nee, doe het nu! Focus op jezelf. Denk niet aan wat mensen van je zouden willen, denk eerder aan hoe jij het ziet. Durf af en toe neen te zeggen. Wees eerlijk tegen jezelf! Jij hebt de kracht in handen om jouw leven te vormen!

JUMPING JACKS OF HARDLOPEN IN DE OCHTEND!

Wel wel wel, ik gok dat op heel veel onder jullie wel een doel staat of een voornemen staat: meer bewegen! Misschien wat kilootjes vermageren, gewoon een betere conditie bereiken of wat spieren bijkweken! Herkenbaar? Wel, tip tip tip! Maak er een gewoonte van om ‘s morgens te sporten. Ochtendstond heeft goud in de mond is een cliché maar een gezegde dat helemaal waar is! Al is het een kwartiertje jumping jacks of wil je liever een lange duurloop doen, doe het ‘s ochtends en je hebt een géweldige start van ELKE dag! Ik ga het proberen, erhm, écht waar! 🙂

DURF WEG TE SMIJTEN!

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, of dat zeggen ze toch. En ik vind dat daar héél wat waarheid in zit. Beeld je eens je huisje, kamer of appartement in waar overal rommel ligt. Een berg afwas, vuile kleren, rommel overal rommel. Beeld je nu je plekje eens in helemaal netjes en opgeruimd! Jaaaa, zo voel je je toch meteen héél wat beter! Een tip om geleidelijk aan tot een cleaner huis te komen, is om élke dag iets weg te gooien dat je eigenlijk niet meer nodig hebt. Je gaat zien, elke dag 1 ding weggooien is na een maand al een HELEBOEL rommel die niet meer in je huis is! Hoera!

Met deze drie tips zet jij het jaar ongetwijfeld goed in. Ik ben benieuwd naar hoe 2017 verder zal verlopen!