Titaniumdioxide

Titanium Dioxide

Met Titanium Dioxide als jouw geheime ingrediënt, krijgt jouw masker een boost van verzorging en comfort waar je huid dol op zal zijn. Laat jezelf verwennen met de kalmerende en hydraterende kracht van Titanium Dioxide, terwijl je geniet van een momentje voor jezelf. Voeg een vleugje luxe toe aan jouw beautyroutine en geef jouw huid het masker waar ze naar verlangt. Klaar om te stralen? Het begint allemaal met Titanium Dioxide!

Benefits

 1. Verzachtend en Kalmerend:
  Titanium Dioxide biedt een zachte, kalmerende werking op de huid, waardoor irritaties verminderen en de huid een rustgevend gevoel krijgt.
 2. Hydraterend:
  Dankzij zijn hydraterende eigenschappen helpt Titanium Dioxide de huid te voeden en te hydrateren, waardoor ze zacht en soepel aanvoelt na het gebruik van het gezichtsmasker.
 3. Matte Afwerking:
  Het zorgt voor een matte afwerking op de huid, waardoor overtollige glans wordt verminderd en de huid een frisse uitstraling krijgt.

Properties

 1. Lichtgewicht:
  Deze natuurlijke ingrediënt heeft een lichte textuur die gemakkelijk op de huid aanvoelt, waardoor het gezichtsmasker comfortabel is om te dragen.
 2. Niet-Vettig:
  Titanium Dioxide laat geen vettig residu achter op de huid, waardoor ze schoon en fris aanvoelt na het verwijderen van het masker.
 3. Porie-Verfijnend:
  Het helpt de poriën te verfijnen en overtollig talg te absorberen, waardoor de huid er gladder en gelijkmatiger uitziet.