Dit was onze allereerste SELF shoot!

Dit was onze allereerste SELF shoot!

Een tijdje geleden deden we een oproep voor onze SELF photoshoot. Nee we waren niet op zoek naar professionele modellen maar naar vrouwen van alle leeftijden die de producten van SELF gebruiken. Want laten we eerlijk zijn: is het niet fijner om vrouwen te zien die het product zelf gebruiken? Elke vrouw heeft zo haar eigen reden of verhaal waarom ze de producten gebruikt en dat is net zo mooi, hierdoor komen de producten nog mooier tot zijn recht! We zijn bij SELF daarnaast absoluut geen fan van de ‘gemaakte wereld’ want we vinden elke vrouw mooi.

Het werd dus geen picture perfect shoot maar foto’s waarbij we de authenticiteit en schoonheid van elke vrouw belichten. Het resultaat: een fijne namiddag vol geweldig straffe madammen, veel gelach én mooie foto’s! Vandaag tonen we je de eerste behind the scenes.

Behind the scenes

De shoot ging door in een oud herenhuis in het hartje van Borgerhout. Een mooie lichtrijke locatie waar we de modellen verwelkomden met een hapje en een drankje. De eerste dames die arriveerden mochten daarna plaats nemen in de make-up stoel van mijn lieve vriendin Tinne van Make-up-your mind die met haar magische handen de dames nog meer liet stralen. Ze koos voor een all natural look die de pracht van elke vrouw nog extra benadrukt. Daarna was het tijd voor de foto’s waar Dorothee Dubois achter de camera stond. Zij tovert met haar pure foto’s altijd een lach op mijn gezicht!

“self

Naast de photoshoot had ik ook een gesprek met Verena, een straffe dame die me meer vertelde over haar strijd tegen kanker. De volledige maand oktober is het de Internationale borstkanker preventiemaand waar ik echt achter sta. Daarom organiseren we met het volledige team SELF de ganse maand acties waarmee we alle vrouwen en mannen die te maken krijgen met de ziekte kunnen steunen.

Een dikke merci aan iedereen!

Ik vond het zo fijn om iedereen eens in real life te ontmoeten! Dat is iets waar ik met SELF echt veel belang aan hecht. Zo tof ook om te zien dat iedereen enorm gemotiveerd was! Een dikke merci aan alle modellen, Tinne voor de prachtige make-up en Dorothee & Elien voor de mooie foto’s en filmpjes! Benieuwd naar de beelden? Die ontdek je binnenkort, maar we geven je uiteraard al graag een sneak peek via onderstaande video.

Het was een geweldige namiddag en ik ben iedereen enorm dankbaar voor deze mooie shoot. We willen in de toekomst zeker nog shoots organiseren en uiteraard mag je bij interesse je zeker inschrijven!

Veel liefs,
Team SELF

 

.videoWrapper-5UbP2l_GP6s {
position: relative;
padding-bottom: 56.25%; /* 16:9 */
padding-top: 25px;
height: 0;
}
.videoWrapper-5UbP2l_GP6s iframe {
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
width: 100%;
height: 100%;
}