Dit zijn mijn 2017 goals!

Dit zijn mijn 2017 goals!

Lieve lieve lezers: HAPPY NEW YEAR !! Ik wens jullie een goed, nee, FANTASTISCH 2017 toe. Het klinkt erg cliché, maar het is wel écht waar: ik wens jullie alle benodigdheden voor een liefdevol, gezond én succesvol 2017 toe met heel erg veel Self-time natuurlijk!

Bij het nieuwe jaar horen ook enkele voornemens! Ik ga ze hier opschrijven – dan kunnen jullie ze allemaal meelezen en dan doe ik misschien extra mijn best om ze tegen het einde van 2017 te behalen! 🙂

Wat altijd altijd altijd nog vóór nr 1 staat: een goede mama voor mijn dochtertje zijn en zorg dragen voor mijn gezin! Een evidentie lijkt het … maar in realiteit is het niet altijd evident om als starter & vrouwelijke enterpreneur, het mama-zijn te combineren!

1. Self nog meer kunnen uitbouwen!
Natuurlijk staat Self ergens helemaal bovenaan op mijn to-dolijstje van 2017. Ik ben in 2016 met Self begonnen zonder enig idee of jullie er even veel van gaan houden als ik. Gelukkig krijg ik heel veel liefde van jullie en zijn jullie Self ook in jullie hart gaan sluiten! In 2017 wil ik dan ook van Self een nog bekender natuurlijk merk maken met hopelijk nog veel leuke productjes!

2. Verder wil ik ook mezelf wat gaan focussen om méér Self events te organiseren.
Ik heb in 2016 af en toe eens een klein eventje gedaan en ik vind het zo erg leuk om jullie allemaal beter te leren kennen en jullie verhalen en ervaringen met Self te horen. Ik wil jullie in 2017 nog meer zien en dus komen er so-wie-so nog Self events op de planning!

3. Een goed doel om mee samen te werken.
Ik weet dat ik het erg goed heb, ik kan mijn droom uitwerken, heb een fantastische man & dochter en ben gezond. Helaas zijn er heel wat mensen die het minder goed hebben in het leven. Ik wil met Self een goed doel uitzoeken waarmee ik kan samenwerken. Ik heb mijn hele carrière als psycholoog/therapeute gewerkt, en heb op die manier het voorrecht gehad om samen met enorm krachtige mensen hun leven net wat beter te maken. Ondanks de carrièreswitch, wil ik uiteraard mijn steentje blijven bijdragen en helpen daar waar ik kan!

4. Geduldiger leren zijn!
Oh een persoonlijk doeltje: ik moet wat meer geduld kweken! Ik steek de schuld maar op de constant draaiende maatschappij, maar bij mij moet alles goed vooruit gaan. Af en toe eens even wat meer geduld hebben kan zeker geen kwaad! Maar hoe ik deze in realiteit moet brengen, …weet ik nog niet:)

5. Reizen!
Ik heb er bijna geen tijd voor gemaakt in 2016, dus het komt op mijn lijstje van 2017: meer reizen! Eindelijk terug tijd nemen om écht te reizen en andere culturen te leren kennen en het avontuur terug op te zoeken!

6. Meer op het water vertoeven!
Wist je dat… ik mijn vaarbewijs heb? Leuk hé! Ik mag dus overal met de boot varen;)! Maar … ik maak er veel te weinig tijd voor! Dus in 2017 wil ik méér op het water zitten. Heerlijk om lekker je hoofd leeg te maken! Misschien nog een leuk idee voor een SELF-event! Al moet ik eerst nog wel ergens een boot te pakken krijgen :

7. Meer tijd maken voor vrienden!
Oh ik pleit schuldig, ik heb in 2016 wel een mooi evenwicht gevonden waarbij mijn gezin voldoende tijd kreeg, maar mijn vrienden? Die wil ik ook graag nog véél meer zien in 2017. Misschien moeten we maar enkele voornemens bij elkaar voegen: met vrienden gaan reizen? Of gaan varen met vrienden? YES!! Doen we!!

Wat staat er op jouw voornemenslijstje van 2017?