Een terugblik op al dat moois in 2018

Een terugblik op al dat moois in 2018

Ik kan het bijna niet geloven, alweer een nieuw jaar is aangebroken! En met een nieuw jaar komen standaard de goede voornemens. Laat ik direct maar eerlijk zijn: ik ben er absoluut niet goed in. Goede voornemens die duren niet lang bij mij en al snel maken ze terug plaats voor die oude voornemens. Maar als er iets is waar ik in 2019 wel nog meer aan ga werken, dan is het meer genieten van het leven. En dat kan vanalles zijn: meer genieten van de kleine dingen in het leven, nog meer quality time met mijn gezin, kortom: echt genieten!

Ik maak al veel leuke plannen voor het jaar 2019, toch blik ik ook graag terug op het vorige jaar. Want al die mooie momenten die blijven me altijd bij! De leukste momenten? Die deel ik met veel plezier.

Gouden momenten van SELF

SELF in Leeuwenkuil

In het voorjaar heb ook jij SELF misschien gespot op televisiezender Vier. Ze vroegen me of ik mee wou doen aan het programma en na lang twijfelen heb ik dan uiteindelijk ja gezegd. Eigenlijk is zo’n programma stiekem niets voor mij, maar het was wel een prachtige kans! In Leeuwenkuil mocht ik SELF voorstellen aan verschillende Belgische topondernemers, allemaal heel spannend! Ze hadden zelfs interesse om te investeren in SELF. Na lang nadenken heb ik dan uiteindelijk besloten om nog niet in zee te gaan met een investeerder. Alles op zijn tijd en op dat moment voelde ik dat ik de juiste beslissing genomen had.

De allereerste SELF-shoot!

Een tijdje geleden waren we op zoek naar modellen, nee geen echte modellen maar authentieke vrouwen die de producten van SELF gebruiken. Want eerlijk: is het niet leuker om de klanten achter een merk te zien? Hiermee wilden we graag de schoonheid van elke vrouwen belichten en dat is ons zeker gelukt! Het eindresultaat? Prachtige foto’s, een supertoffe namiddag met veel straffe madammen en heel wat mooi beeldmateriaal.

Team SELF werd weer wat groter

In 2018 werd team SELF ook weer een klein beetje groter met Svenja. Team SELF bestaat toevallig enkel uit vrouwen en dat zorgt uiteraard voor de nodige portie plezier op de werkvloer. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Samen met Emmy en mij zorgt Svenja ervoor dat alle pakjes met veel liefde worden ingepakt en bij jou geraken.

“het

Prijzen: .eu Web Awards, Knack Weekend Awards Marie Jo

Het blijft altijd wat spannend als ik met SELF genomineerd ben voor bepaalde awards en in 2018 mocht ik er 2 in ontvangst nemen. Ik werd verkozen als Everyday Heroine door Knack Weekend en Marie Jo, daar kon je hier al meer over lezen.

En daarnaast mocht ik de prijs van Rising Star in ontvangst nemen tijdens de .eu Web Awards, een grote eer! Deze wedstrijd werd speciaal in het leven geroepen om meer visibiliteit te creëren voor de meest innovatieve en beloftevolle bedrijven.

“eu

De vele persverschijningen en spotjes op televisie

2018 zat ook vol vreugdesprongetjes. Wanneer ik rustig door een magazine bladerde en SELF tegenkwam, dat gaf me echt een kick! Daarnaast kon je SELF dit jaar ook spotten op Vier en Vijf, ik kan het nog steeds niet geloven.

De mooie feedback, mailtjes en reviews

Waar ik het meeste belang aan hecht? Al de mooie feedback, mailtjes en reviews van onze klanten. Ik krijg zoveel mooie verhalen en berichtjes, dat doet me zo’n deugd! SELF is niet enkel het verhaal van mijn dochter en mezelf, het is een verhaal van jou, mij en alle andere dames. Zo fijn om te zien dat er zoveel foto’s gedeeld worden, gebruik zeker de hashtag #weloveself en tag ons, zodat wij mee kunnen genieten van al dat moois.

“SELF

Ik wil je graag nog eens extra bedanken voor het mooie jaar! Bedankt voor de feedback, de steun en de leuke bestellingen. Laten we samen van 2019 een prachtig jaar maken met veel SELF-momentjes!

Veel liefs Team SELF