Happy birthday SELF!

Happy birthday SELF!

Wauw, SELF mag al twee kaarsjes uitblazen! GE-WEL-DIG! De tijd is voorbijgevlogen maar je weet wat ze zeggen: time flies when you’re having fun… De maand juni is onze officiële verjaardagsmaand. Daarom blik ik deze maand graag terug op de afgelopen twee jaar, want er is echt zoveel gebeurd op zo’n korte tijd. Van leuke momenten tot soms iets minder fijne dingen die bij het ondernemen horen. Benieuwd? Ik zet alles voor je op een rijtje!

Gouden SELF-momenten

In die twee jaar heb ik met SELF zoveel mooie momenten mogen beleven en ook leuke kansen gekregen. Zaken waar ik echt trots op ben én nooit zal vergeten. Deze blog zou natuurlijk veel te lang worden als ik al deze fijne momenten deel, maar ik deel met veel plezier enkele van de allermooiste SELF-momenten!

SELF in Leeuwenkuil

Dit voorjaar mocht ik SELF voorstellen aan 5 toonaangevende ondernemers in het programma Leeuwenkuil. Zo spannend allemaal maar het was een geweldige ervaring en heel fijn om zo’n positieve feedback te krijgen. Daarnaast wil ik ook alle lieve SELF-fans bedanken. Tijdens en na het programma bleven de lieve berichtjes en bestellingen massaal binnenkomen. Die steun is echt fijn!

SELF goes international

We did it! SELF ging internationaal. Zo zijn onze producten verkrijgbaar bij Vnitroblock in Tsjechië, bij Freepeople in Amerika, Ethea in de UK en Cream Beauticians in Nederland. Zo fijn om die portie SELF-love ook over de grenzen heen te delen!

Fantastische prijzen en artikels

Naast al de leuke reviews van tevreden klanten hebben we ook een aantal fantastische prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo viel onze Fine Delicate Body Butter al in de smaak want deze werd in 2017 gekozen als Editor’s Choice bij the Beauty Shortlist Mama & Baby Awards. En dit voorjaar werd onze All Night Starlight nachtcrème de Editor’s Choice van de Beauty Shortlist Awards 2018! Hoe leuk allemaal! En daar stopt het niet bij, SELF verscheen ook regelmatig in magazines en kranten, soms zelfs internationaal! Zo verschenen we al in Cosmopolitan UK en verschillende Belgische magazines. Iets waar ik echt fier op ben en het blijft leuk om SELF tegen te komen in de media.

Het leven zoals het is

De afgelopen twee jaren waren geweldig! Maar laat ons eerlijk zijn, er waren ook enkele mindere momenten. Ik wou mijn droom volgen, maar als startup is het leven altijd een avontuur en krijg je te maken met ups & downs. Zo hebben we bijvoorbeeld bestellingen die zijn kwijtgeraakt en was onze bestelling staaltjes plots op miraculeuze wijze verdwenen bij de post. En na het enorme succes van Leeuwenkuil kon onze website het eventjes niet meer aan… Allemaal onvoorziene omstandigheden waar je als ondernemer uit leert!

Bedankt!

Tot slot wil ik jullie allemaal bedanken. Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie, dus lieve SELF-fans en partners: een dikke merci! Het is zo fijn om al die positieve mailtjes/ reviews en SELF-love te mogen ontvangen. Elke dag sta ik vol goesting op om er weer voor de 100% in te vliegen. Bedankt dat jullie mijn SELF-avontuur volgen!

.videoWrapper-GNHZ0NIdntg {
position: relative;
padding-bottom: 56.25%; /* 16:9 */
padding-top: 25px;
height: 0;
}
.videoWrapper-GNHZ0NIdntg iframe {
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
width: 100%;
height: 100%;
}