SELF viert het WK met een leuke actie!

SELF viert het WK met een leuke actie!

Yes, het WK is weer aangebroken! Hoewel wij misschien niet dé grootste voetbalkenners zijn vinden wij het toch altijd leuk wanneer er een wedstrijd van de Rode Duivels plaatsvindt. We love football! Het brengt gezelligheid met zich mee, jong en oud komt samen op verschillende plekken in België en iedereen is gewoon goed gezind. Of je nu thuis supportert of op een groot scherm in ’t stad kijkt, het brengt ons Belgen allemaal samen. Zalig, toch? Om het WK goed te starten hebben we daarom een leuke actie in petto voor alle SELF-lovers! Ons motto: take time for yourSELF, zelfs tijdens het WK. 😉 Benieuwd? Lees dan snel verder!

Gratis leveringskosten & 5% korting - actie tem 30/06/2018

Het WK is altijd een feest en dat vieren we bij SELF graag met iets extra. Daarom geniet je op de dagen dat de Rode Duivels spelen van gratis leveringskosten. En dat is nog niet alles: je krijgt ook 5% korting op alle SELF-productjes als België scoort die dag, dit ongeacht het aantal doelpunten. Deze korting kan je gebruiken de dag erna. Scoren maar!

Maar wanneer spelen de Rode Duivels nu exact? Om het iets overzichtelijker te maken verzamelden we de data waarop jij van gratis leveringskosten geniet én wie weet ook 5% korting krijgt. Als we doorgaan (duimen maar!) dan komen daar natuurlijk nog dagen bij. Psst: hou dus zeker onze Facebook-pagina in de gaten, als er een doelpunt gemaakt wordt delen wij daar de kortingscode!

Dagen waarop de Rode Duivels spelen:

  • Maandag 18/6: België- Panama
  • Zaterdag 23/6: België- Tunesië
  • Donderdag 28/6: België- Engeland

Treat yourSELf today

Lieve SELF-fans, kennen jullie trouwens ons loyalty programma trouwens al? Ik heb dit programma ontworpen omdat jullie zo’n geweldige fans zijn! Hiermee kan je op allerlei manieren punten verzamelen. Deze puntjes kan je dan inruilen tegen een korting of je kan ze gebruiken om een exclusief member-only product aan te kopen. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken. Start met verzamelen en treat yourSELF tijdens het WK! Lees er hier meer over: www.naturalself.eu/nl/loyalty

Team SELF