Ice Ice Baby: zo verfris je jouw huid

Ice Ice Baby: zo verfris je jouw huid

Ben je het zat om 's ochtends op te staan met gezwollen ogen en een opgeblazen gezicht, vooral na een warme nacht? Wij hebben dé truc om je ochtenden op te fleuren en je frisse uitstraling terug te brengen: onze (ijskoude) Rozenkwarts Facial Roller!

Wat is een facial roller?

Een facial roller is een handig beautytool waarmee je je gezicht kunt masseren voor een frisse en stralende huid. Het helpt om de bloedcirculatie te verbeteren, zwellingen te verminderen en je huid een gezonde glow te geven. Perfect voor je dagelijkse skincare-routine of als een echt selfcare-momentje.

Waarom Rozenkwarts?

Rozenkwarts is een kristal dat al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn schoonheid én helende eigenschappen. Het komt uit verschillende delen van de wereld, waaronder Brazilië, Madagaskar en de Verenigde Staten. Dit kristal staat bekend om zijn zachte, roze kleur en wordt vaak geassocieerd met liefde en emotionele balans. In skincare wordt het gebruikt voor zijn kalmerende effect en het bevorderen van een gezonde, stralende huid. Een echt juweeltje voor je beauty routine dus!

FACIAL ROLLER

Shop the look

Added to cartView Cart

How to use

Onze Facial Roller heeft een grote en een kleine roller. De grote roller is ideaal voor het masseren van je voorhoofd, nek en kaaklijn, terwijl de kleine roller perfect is voor de gevoelige gebieden rond je ogen en neus.

Begin fris:

Reinig je gezicht grondig en breng de All- Day Dreamer dagcrème of Holy Rejuvenating facial oil aan. Dit maakt het rollen gemakkelijker en de skincare ingrediënten worden beter opgenomen door je huid. Een win-win dus.

Rollen maar:

Rol de facial roller zachtjes over je gezicht in opwaartse en naar buiten gerichte bewegingen. Richt je vooral op gebieden die vatbaar zijn voor puffiness, zoals onder je ogen en langs je kaaklijn.

  • Nek: Beweeg van je sleutelbeen naar je kin toe.
  • Kaaklijn: Beweeg vanaf je kin naar je oor over je kaaklijn. Herhaal dit aan beide kanten van je gezicht.
  • Wangen: Masseer van het midden van je gezicht naar buiten, langs je kaakbeen. Herhaal aan de andere kant.
  • Onder de ogen: Zachtjes masseren van je binnenste ooghoek naar buiten en over je wenkbrauwbot.
  • Voorhoofd: Begin in het midden van je voorhoofd en masseer in opwaartse bewegingen naar links en rechts.

Onze pro-tip voor een extra boost

Leg je facial roller een tijdje in de koelkast voordat je hem gebruikt. Ben je dit vergeten of heb je plots zin in een gezichtsmassage? No worries! Maak dan een ijsbadje klaar en leg je facial roller er enkele minuten in. Droog hem goed af en rollen maar. De koele sensatie helpt nog een tikkeltje extra bij het verminderen van zwelling en verfrist je huid ook gewoon meteen.

TUTORIAL: EEN IJSBADJE

De ijskoude voordelen op een rijtje

  • Verkoeling en ontspanning: De koude temperatuur helpt om de huid te verkoelen, wat een verzachtend effect heeft op een geïrriteerde of ontstoken huid. Dit is vooral fijn na een lange dag of als je last hebt van opgezwollen gebieden.
  • Verminderen van opgezette ogen: Koude helpt om de bloedvaten te vernauwen, waardoor zwelling en donkere kringen onder de ogen verminderd worden. Het is een snelle manier om je ogen weer fris en wakker te laten lijken.
  • Versteviging van de huid: Het gebruik van een koude facial roller stimuleert de bloedcirculatie, wat bijdraagt aan een betere huidtint en een strakkere uitstraling. Het bevordert ook de afvoer van lymfevocht, wat helpt bij het verminderen van puffiness.
  • Versterken van de werking: Door je roller koud te maken, bevorder je de opname van skincare producten nóg meer. De koude kan helpen om de producten die je aanbrengt dieper in de huidlagen te laten trekken, wat de effectiviteit verhoogt.

Let op je huidtype

Bij het gebruik van een facial roller is het wel belangrijk om rekening te houden met je huidtype. Heb je last van acne of zichtbare adertjes? Wees dan extra voorzichtig en vermijd te veel druk. De zachte, koele aanraking is ideaal voor een gevoelige huid, maar te veel kracht kan juist irritatie veroorzaken. Luister naar je huid en pas je techniek aan waar nodig.

DOE DE HUIDQUIZ