HOE STAAT HET MET MIJN GOEDE VOORNEMENS?

HOE STAAT HET MET MIJN GOEDE VOORNEMENS?

​Begin 2017 stelde ik enkele goede voornemens op. We zijn ondertussen 12 maanden verder. Hoe is het nu gesteld met deze goede voornemens?

SELF nog meer kunnen uitbouwen!
Natuurlijk staat SELF ergens helemaal bovenaan op mijn to-dolijstje van 2017. Ik ben in 2016 met SELF begonnen zonder enig idee of jullie er even veel van gaan houden als ik. Gelukkig krijg ik heel veel liefde van jullie en zijn jullie SELF ook in jullie hart gaan sluiten! In 2017 wil ik dan ook van SELF een nog bekender natuurlijk merk maken met hopelijk nog veel leuke productjes!

Veel extra producten is misschien nog niet meteen gelukt … het vraagt heel wat investering, maar ik hoop net op het nippertje toch nog een nieuw productje te lanceren en onze nieuwe travelset te hebben! SELF is intussen wel ook buiten de Belgische grenzen getreden en dat is wel ontzettend leuk!

Verder wil ik ook mezelf wat gaan focussen om méér Self events te organiseren.
Ik heb in 2016 af en toe eens een klein eventje gedaan en ik vind het zo erg leuk om jullie allemaal beter te leren kennen en jullie verhalen en ervaringen met Self te horen. Ik wil jullie in 2017 nog meer zien en dus komen er so-wie-so nog Self events op de planning!

Er zijn enkele events geweest en dat was super leuk … maar ik leer jullie ook kennen via mail, berichtjes etc en eigenlijk is dat zeker ook zo leuk! Dus blijf me zeker contacteren met jullie vragen of gewoon om even hallo te zeggen!!

Een goed doel om mee samen te werken.
Ik weet dat ik het erg goed heb, ik kan mijn droom uitwerken, heb een fantastische man & dochter en ben gezond. Helaas zijn er heel wat mensen die het minder goed hebben in het leven. Ik wil met Self een goed doel uitzoeken waarmee ik kan samenwerken. Ik heb mijn hele carrière als psycholoog/therapeute gewerkt, en heb op die manier het voorrecht gehad om samen met enorm krachtige mensen hun leven net wat beter te maken. Ondanks de carrièreswitch, wil ik uiteraard mijn steentje blijven bijdragen en helpen daar waar ik kan!

Dit is nog niet gelukt! Ik heb mijn steentje zeker bijgedragen maar ik heb me nog niet echt volledig gefocust op een goed doel met wie ik constant samenwerk … Iets voor 2018?

Geduldiger leren zijn!
Oh een persoonlijk doeltje: ik moet wat meer geduld kweken! Ik steek de schuld maar op de constant draaiende maatschappij, maar bij mij moet alles goed vooruit gaan. Af en toe eens even wat meer geduld hebben kan zeker geen kwaad! Maar hoe ik deze in realiteit moet brengen, …weet ik nog niet:)

Oei serieus, had ik deze echt echt aan mezelf wijsgemaakt??!!?? Hahaha – intussen weet ik dat dit een helse karwei is, blijkbaar had ik een goede dag toen ik dit voornemen nam … mmm reality check … nope denk niet ik deze heb gehaald !!

Reizen!
Ik heb er bijna geen tijd voor gemaakt in 2016, dus het komt op mijn lijstje van 2017: meer reizen! Eindelijk terug tijd nemen om écht te reizen en andere culturen te leren kennen en het avontuur terug op te zoeken!

Oh ik heb wel enkele super leuke trips gedaan, veel toffe nieuwe mensen leren kennen … Zo ben ik onder andere naar Ibiza geweest! Een eiland dat me zéker kan bekoren!

Meer op het water vertoeven!
Wist je dat… ik mijn vaarbewijs heb? Leuk hé! Ik mag dus overal met de boot varen;)! Maar … ik maak er veel te weinig tijd voor! Dus in 2017 wil ik méér op het water zitten. Heerlijk om lekker je hoofd leeg te maken! Misschien nog een leuk idee voor een SELF-event! Al moet ik eerst nog wel ergens een boot te pakken krijgen :

WEL dit heb ik dit jaar wel meer gedaan! En daar ben ik blij om! Kan er zo ontzettend van genieten! Op naar meer van dat!

Meer tijd maken voor vrienden!
Oh ik pleit schuldig, ik heb in 2016 wel een mooi evenwicht gevonden waarbij mijn gezin voldoende tijd kreeg, maar mijn vrienden? Die wil ik ook graag nog véél meer zien in 2017. Misschien moeten we maar enkele voornemens bij elkaar voegen: met vrienden gaan reizen? Of gaan varen met vrienden? YES!! Doen we!!

JEP volmondig ja! Ik heb dit jaar echt genoten van mijn nabije vrienden en familie, leuke vriendinnentrips gedaan, samen gaan dansen of avondjes met de vriendinnetjes thuis … heeft me echt deugd gedaan!

Hoe is het met jullie goede voornemens gegaan?