IN DE KIJKER: SELF TRAVEL SET

IN DE KIJKER: SELF TRAVEL SET

Ik weet nog hoe er vroeger op vakantie gegaan werd en dat de dames dan hun beautycase, zo’n harde grote case als handbagage meenamen op het vliegtuig. Wellicht boordevol gevuld met hun favoriete crèmes, parfums, haarproducten, … Die tijden zijn voorbij. Zeker niet als je met het vliegtuig gaat en je handluggage only vliegt, dan heb je strenge beperkingen en zal je helaas niet met een big ass beautycase vol potions and lotions kunnen aankomen!

ONTDEK DE SELF TRAVEL SET

Gelukkig heb ik daar een oplossing op gevonden: de travelsized set! Zo kunnen jouw (en mijn natuurlijk, hihi) favoriete producten gewoon mee. Of je nu met de trein gaat, gaat trekken met een rugzak, handbagage only vliegt of gewoon al zo’n volle koffer hebt dat er écht niks meer bij geraakt, dan brengt mijn travelsized set dé oplossing!

WAT ZIT ER IN DE SELF TRAVEL SET?

Je vindt er allerlei kleine verpakkingen in terug van de #SELF producten die je écht niet wilt missen op vakantie: de All Day Dreamer dagcrème, de All Night Starlight nachtcrème (heerlijke aftersun om je huid te herstellen ‘s nachts!), goed maar mild reinigen met onze Facial Lotion Boost of Freshness, voor een egaal kleurtje hebben we ook onze Facial Scrub Boost of Oxygen erin gestoken. En natuurlijk vergeten we ook ons lichaam niet, ons fantastische duo: de 30ml Bodyscrub Fine Deluxe en de 30ml Bodybutter Fine Delicate!

En alle producten zitten in kleine potjes én verpakt in een luxueus etui’tje van 100% biokatoen. Je kan het setje zo in je bagage droppen en zo neem je jouw #SELF ritueel overal mee naar toe!

PS: en onze travelset is trouwens ook ideaal om #SELF eens uit te proberen als je niet meteen een fullsize product wil aankopen!