MERRY SELF XMAS!

MERRY SELF XMAS!

Is het al te vroeg om het over kerstmis te hebben? I don’t think so! Ik hou van kerst en dus heb ik speciaal voor jullie weer heel erg leuke kerstpakketjes gemaakt die je als gift kan weggeven. Aan je mama, aan je broer, je zus, je beste vriend/vriendin, je partner, je liefste collega of natuurlijk… aan jezelf!! Onze SELF kerstmis gifts zijn ook superleuk om op je kerst-wensenlijstje te zetten.

ONTDEK ONZE SELF XMAS GIFTS

Relax YourSELF giftset (70 euro)

Tijd voor jezelf, tijd om heerlijk te relaxen. Eigenlijk is tijd zowat hét mooiste cadeau dat je iemand kan geven en als je dat ook nog eens kan combineren met enkele mooie SELF productjes om jezelf te verwennen in de badkamer – een cadeau om U tegen te zeggen.

Wat vind je in de Relax YourSELF giftset? Een Fine Delicate BodyButter – een absolute SELF bestseller én onze Delicate Scented Candle om verwenmomentjes extra gezelligheid te geven. Dit alles heb ik dit jaar verpakt in de allerleukste katoenen tassen van 100% biokatoen die je daarna ook nog kan blijven gebruiken!

SELF Mini Facial giftset (90 euro)

Een gezonde, mooie huid doet stralen! En met SELF skincare straalt je huid het hele jaar rond! Een goede verzorging is key voor een stralende huid en bij SELF verwennen we je huid met op en top natuurlijke ingrediënten!

Wat vind je in de SELF Mini Facial giftset? In deze giftset vind je de All Day Dreamer dagcrème in combinatie met de all-in-one milde, reinigende melk. Een leuk voordeel: onze producten zijn zo lief voor je huid dat je ze ook aan de supergevoelige huidjes cadeau kan doen! En natuurlijk ook weer verpakt in de geweldige 100% biokatoenen tas!

SELF Luxe Treatment giftset (115 euro)

Olala, wat een heerlijke luxueuze giftset! Met de SELF Luxe Treatment ga je de huid verwennen van kop tot teen! Een cadeau met héél veel liefde én met alleen het allerbeste voor de huid!

Wat vind je in de SELF Luxe Treatment giftset? De overheerlijke Fine Delight Bodywash die door het hele gezin gebruikt kan worden in de douche! Daarna lekker scrubben voor het zachtste huidje ooit met de Fine Deluxe Body Scrub en afsluiten natuurlijk met de overheerlijke Fine Delicate Body Butter! Allemaal verpakt in een herbruikbare tas van 100% biokatoen!

En tot slot heb ik nog een super speciaal leuk extraatje gemaakt voor kerst! De SELF kerstkaartjes! Spread the SELF love met deze toffe kerstkaartjes! Elk pakketje bevat 6 kaartjes met 3 verschillende ontwerpen en bijhorende enveloppen.

Wie ga jij dit jaar verwennen met een SELF gift?