ONLINE EXCLUSIVE: HAPPY SELF VALENTINE BOX!

ONLINE EXCLUSIVE: HAPPY SELF VALENTINE BOX!

Ohlala, Valentijn komt eraan! Het feest der liefde! En eerlijk? Ik vind het stiekem eigenlijk wel heel erg lief om wat extra liefde te verspreiden die dag. De wereld is al grijs genoeg dus wat extra liefde en genegenheid kan nooit kwaad! Al ben ik het ook eens met het cliché dat het elke dag Valentijn moet zijn! Maar toch, speciaal voor wie ook houdt van wat extra L.O.V.E heb ik een heel leuke online exclusive Valentijnsbox!

En laten we elk taboe en elk cliché uit de wereld helpen: Valentijn is not just for LOVERS! Spread some LOVE naar je mama, papa, grootouders die er altijd voor je zijn, die stoere grote broer, naar die superlieve zus, naar je beste vriendin die ook om 3uur ‘s ochtends voor je klaar staat in drama-tijden, voor je best gay friend of natuurlijk ook gewoon voor je lover. Voor iedereen die klaar staat in goede en slechte tijden. Verwen ze maar een keertje!

Daarom is de SELF Valentijnsbox pure verwennerij voor je dan ook kiest. (PS: het mag ook jezelf zijn dat je verwent met deze box – je weet het, SELF LOVES SELFCARE!)

Wat zit er in deze online exclusive Valentijnsbox (55 euro)?

Onze Happy Self Valentines box bevat een Fine Delicate Bodybutter waarmee je (elkaar) liefdevol kan insmeren! De Soft Luxurious Lipbalm zorgt voor boterzachte lippen die héérlijk om te kussen zijn. En de Boost of Softness konjac sponsje maakt Valentijn extra liefdevol!

Bovendien maak je kans op een duoticket voor de film Home Again! (voorwaarden vind je op onze SELF homepage)

SHOP DE SELF VALENTIJNSBOX NU!