SELF IN LEEUWENKUIL OP VIER!

SELF IN LEEUWENKUIL OP VIER!

Afgelopen zomer werd ik door VOKA gecontacteerd met de vraag om in de Leeuwenkuil van VIER te stappen. Leeuwenkuil is een tv-programma waarin vijf gerenommeerde zakenmensen, de Leeuwen, op zoek gaan naar gepassioneerde ondernemers met waanzinnige ambities om hun zaak verder te laten groeien.

Na heel lang wikken en wegen – stiekem vind ik televisieprogramma’s niet zo fijn om aan mee te doen – besloot ik de uitdaging aan te gaan! SELF voorstellen aan vijf van de succesvolste ondernemers in België was een enorm leuke ervaring!

Als SELF-made woman werk ik met hart en ziel om van SELF een succesverhaal te maken. Ik wil SELF laten groeien, zowel in België als internationaal en daarom zijn investeerders broodnodig. In mijn zoektocht naar eventuele partners is het voor mij belangrijk dat de filosofie en de identiteit van SELF behouden wordt!

Ik was dan ook heel erg blij en trots dat er heel wat interesse is om te investeren in SELF! Helaas heb ik na heel wat slapeloze nachten beslist dat er in de Leeuwenkuil geen 100% match inzat voor SELF. Ik ga dus verder op zoek naar de juiste partner die samen met mij de SELF filosofie deelt!

.videoWrapper-https://www.youtube.com/watch?v=lmWgi8RT-UE {
position: relative;
padding-bottom: 56.25%; /* 16:9 */
padding-top: 25px;
height: 0;
}
.videoWrapper-https://www.youtube.com/watch?v=lmWgi8RT-UE iframe {
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
width: 100%;
height: 100%;
}