VERWEN JE MAMA!

VERWEN JE MAMA!

Zet het in je agenda: zondag 13 mei leggen we onze moeders in de watten! Moederdag komt eraan en dat kunnen we bij SELF niet zomaar laten voorbij gaan, daarom … ONTDEK ONZE SELF MOEDERDAGBOX !!

VERWEN JE MAMA MET DE SELF MOEDERDAGBOX!

Mama’s verdienen alleen het allerbeste! Verras jouw mama met de SELF moederdagbox, een fantastisch huidverzorgend skincarepakket met daarin twee absolute bestsellers en… je mama ontdekt ook als een van de allereerste de splinternieuwe SELF skincaretool, de SELF Facial Roller!

De exclusieve, luxueuze box bevat de Boost of Freshness Facial Lotion, de awardwinning All Day Dreamer dagcrème én onze nieuwe SELF Facial Roller met rozenkwarts.

Schenk je mama een stralende, gezonde huid met slechts 3 stappen!

  1. Reinigen! Dagelijks reinigen met onze Boost of Freshness Facial Lotion: een milde reinigingsmelk die de huid reinigt zonder uit te drogen of de huidbarrière te beschadigen! Ook make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon!

  2. Hydrateren! Onze SELF All Day Dreamer dagcrème is een 100% vegan, herstellende en kalmerende dagcrème die de huid verzorgt en voedt, zelfs de meest gevoelige huidjes!

  3. Masseren! Met de splinternieuwe SELF skincare Facial Roller met rozenkwarts ga je de huid masseren waardoor de bloedsomloop gestimuleerd wordt en je huid gaat stralen!

Koop de luxueuze Moederdag box hier!