MIJN GOEDE VOORNEMENS VOOR 2018!

MIJN GOEDE VOORNEMENS VOOR 2018!

Ciao adios 2017! HELLO 2018! We hebben met z’n allen 2017 vaarwel gezwaaid – wat een ONGELOFELIJK JAAR! – en zijn helemaal klaar voor 2018! Heb je goed gevierd? Of toch gewoon gezellig thuis zonder al teveel tralala? Ik wens je alvast een sprankelend, inspirerend, gezond en gelukkig 2018! En bij een nieuw jaar horen traditioneel gezien ook nieuwe voornemens. Ook al doe ik er liever niet aan mee, toch zet ik voor mezelf altijd nog enkele doelen.

DE VERDERE ONTWIKKELING VAN SELF!

Er staan paar “veranderingen “ met SELF op de agenda … Het is allemaal nog onzeker en wankel, en ook vooral heel spannend, maar ik hoop dat ik volgend jaar kan terug kijken en zien dat ik de juiste beslissingen genomen heb en dat alles loopt zoals in gedachten! Dat klinkt nog héél vaag, maar hopelijk zien jullie daar meer van in 2018.

PRIORITEITEN STELLEN: FAMILIE & VRIENDEN

Tijd maken voor vrienden en familie blijft steeds heel belangrijk. Ook in 2017 heb ik gezien hoe belangrijk … Ik moet voldoende tijd maken om me te omringen met de mensen die me nauw aan het hart liggen, die me energie geven en die me steunen!

GEDULD KWEKEN?
Zal ik durven om geduldiger zijn nog eens op het lijstje te plaatsen? Ik zal proberen! *WINK

HOE GAAT HET MET JOUW GOEDE VOORNEMENS VOOR 2018?