Verras jouw mama met de luxueuze Moederdag-set van SELF

Verras jouw mama met de luxueuze Moederdag-set van SELF

Yes! Markeer 12 mei alvast in je agenda, want dan is het Moederdag en mag je mama nog eens extra in de watten leggen. Het is de ideale kans om haar te tonen dat je haar graag ziet om wie ze is en voor alles wat ze voor jou doet. Nog geen idee hoe je dit jaar origineel uit de hoek komt? SELF bedacht het ultieme me-time cadeau: de Mom’s Self Care Luxury Set, een luxueuze set waarmee je mama een gezonde, stralende huid cadeau doet.

Bij SELF houden we van alle vrouwen: of je nu jouw mama, plusmama, opvangmoeder of een andere belangrijke vrouw wilt verrassen, deze set is geschikt voor iedere vrouw. Met het stijlvol verwenpakket geef je elke vrouw een portie tijd voor haarzelf cadeau.

Zorg dragen voor jezelf

Huidverzorging en voor jezelf zorgen in het algemeen is essentieel. En toch doen mama’s het veel te weinig, ik weet het zelf maar al te goed. Want die lange to-do lijst, daar komt geen einde aan, de kinderen vragen om veel aandacht en voor je het weet is de dag weer voorbij. Als mama lijkt het alsof er veel te weinig uren in een dag zijn en dan cijfer je jezelf vaak weg.

De producten van SELF herinneren jouw mama eraan dat ze regelmatig stil mag staan bij zichzelf: ‘hoe voel ik me vandaag en waar word ik gelukkig van?’ Het zijn dingen waar ze vaak niet aan denken maar tijd voor jezelf is belangrijk en het brengt het mooiste in je naar boven. Zo maak je van jouw verzorgingsmoment ook een moment waarbij je naar jezelf luistert. En dat is juist zo noodzakelijk: het zorgt ervoor dat je een energieke vrouw en mama blijft.

Liefde voor alle mama’s

Ik besef maar al te goed dat Moederdag niet voor iedereen een fijne dag is. Er zijn ook heel wat mama’s die misschien een kindje verloren zijn, met problemen kampen of zelf hun mama verloren zijn. Het is zeker oké om stil te staan bij jouw verdriet of gemis en dit toe te laten. Door op deze momenten je emoties te aanvaarden verwerk je het op jouw manier.

De luxueuze Moederdag-set van SELF

Speciaal voor Moederdag hebben we een exclusief cadeau samengesteld. De set bevat de All Day Dreamer dagcrème, de Fine Delicate body butter, het Boost of Softness konjac sponsje en een fles cava van Freixenet voor het ultieme Moederdagmoment. Kraak samen een flesje en klink op een gezellige dag!

Wil je jouw mama ook een heerlijk moment bezorgen? De set vind je hier : https://shop.naturalself.eu/nl/promoted/103-moms-self-care-luxury-set.

Liefs Team SELF